Dnes jsem pokecal s dopravni policii asi 2h, protoze jsem byl na navsteve u rodicu a 5min potom co jsem vylezl z auta koukam na debila co couva s dodavkou (u sousedu delali plast okna) a jelikoz mel na aute kouli tak mi "spravil" naraznik, couval rychlosti jako by jel dopredu
Rvu na nej z okna at na me pocka nez dojdu pred barak no nez jsem probehnul barak dodavka v prd.. Nastesti druhy auto stejny firmy tam zustalo, takze jdu k sousedum clovek z ty firmy co tam jeste neco dodelaval rika ze to je jeho kolega a NEMA na nej telefon, jako dobra hlaska, mala firma se 2 autama
No nic, zavolal jsem 158, za pul hodky dorazili, probehlo foceni a par telefonatu na cisla na dodavce a najednou byl vinik jasny, jeli za nim, bydlel o 2 ulice dal, pak policie prijela s tim ze vse priznal a byl v tom alkohol, no takze pro pana trosku smolik, spravni rizeni, prej pil az kdyz prijel domu, hehe, to je mi jasny, celej den maka a po obede urco nemel limo, kor kdyz pod autem jeste lezela plechovka od piva, nevim proc lidi musej chlastat kdyz si myslej ze to maj domu par set metru a nic se nemuze stat.
Nastesti jsem pojizdnej, ale SPZ budu zitra asi hodinu vyklepavat protoze nema tvar jako dnes rano
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
a vyztuha narazniku asi taky bude nutna nova, chjo, letos 3 akce kdy jsem "chytil " cloveka co mi sejmul auto, asi jsem ty narazniky nemel lakovat, predtim byl klid
Tak to byl muj prima den
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)