811018 píše:
A nemusí ani znát, záleží kdo tam sedí
Jak jsem tam byl s Astrinou,tak jsem se tam vyptaval takovy mlady holky (cca 30let) a ani hovno!
Já jsem měl na Cliu XXX 00 - 00 a to jsem se zeptal jestli nemají nějaké pěkné číslo, ale na astru taky nic, že se to prý nedělá! Třeba to bude v budoucnu stejný jak s telefoníma číslama
No tak manželka když si přihlašovala Š 105L tak dostala na výběr ze tří čísel. A když před týdnem mluvila s holkou co to od nás koupila tak jí řekla že v Přerově dostala na výběr z pěti. No já tam měl taky mladou ale trvalo jí to řekla že jde pro značky a byla to doba jak kdyby je šla namalovat a pak dotáhla jen jeden balíček... No myslím že jde hlavně o to kdo tam sedí a jakou má kdo náladu ale ted už je mi to fuk..... šprtám se ...
Aha takže by to mělo hodit tedy víc jo? To je fajn já stím zatím jel jen 160 když sem jí koupil byl celkem provoz. Ted jsem na dálnici nebyl - nemám známku a nechci ryskovat ale někdy bych to chtěl prudnout kolik by tak měla vytáhnout? je to aspon 200? Nebo to už je na tenhle motor moc? Moc toho zatím o tomle autíčku nevím ale tyhle stránky jsou fajn a taky chválím tu ochotu ostatních uživatelů poradit těm méně skušeným
Jo ted mě napadlo mohl by mi někdo říci jaký je rozdíl mezi verzí Sport a Sportive ? Nějak se v tom neorientuju a chtěl bych vědět co to vlastně mám... ? Díky
Michal Kus píše:Zdravím je tu někdo kdo by mi řekl rozdím mezi verzí Sport a Sportive? Díky
Nevim jaký je rozdíl, ale já mám Sportive a vypadá to uplně stejně (sedačky budíky) i ta výbava, jenom tam mám navíc ovládání rádia na volantu a TC jinak je to stejné.
no mam kombajna ten samej motor i SPORT a na 4 to da 160km/h jestli vis od kruhace u hypernovy k odbocce ke kruhaci do kauflandu tak myslim ze je to slusny jo a vsim jsem si ze bydlis u kostelicka pod domovem duchodcu jestli se nemejlim z fotek