Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
můj dnešní program:
7:00 - 7:30 budíček (na poprvní nikdy nevstanu)
8:10 - 9:45 jsem přehazoval zásuvku z jedné stěny na druhou
10:00 - 12:50 jsem umýval Záfu zevnitř, první povysávat, pak poumývat jarovou vodou a nakonec celý intoš poutírat nějakou sr*čkou na intoš
12:50 - 13:40 oprava dvířek v kufru - foto nedám, nevypadá to moc pěkně, ale funguje to
14:00 - ??? asi půjdu dát ouško
7:00 - 7:30 budíček (na poprvní nikdy nevstanu)
8:10 - 9:45 jsem přehazoval zásuvku z jedné stěny na druhou
10:00 - 12:50 jsem umýval Záfu zevnitř, první povysávat, pak poumývat jarovou vodou a nakonec celý intoš poutírat nějakou sr*čkou na intoš
12:50 - 13:40 oprava dvířek v kufru - foto nedám, nevypadá to moc pěkně, ale funguje to
14:00 - ??? asi půjdu dát ouško
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Reklama
Dneska jsme sedana nechali v bazaru a vyměnili ho za krásnou 3 roky starou Mazdu 3. Bylo to spolehlivé a parádní autko, ale život jde dál..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Zlom mu obě a vypal mu petelici mezi voči.Boči píše:Hmm tak my dneska zjistili, že nam nejaky spoluobčan opět prejel auto zboku klíčem . Takže se chystám na myčku a pak tempovat a voskovat. Asi si na toho hajzla počkám a zlomím mu ruku
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem pokecal s dopravni policii asi 2h, protoze jsem byl na navsteve u rodicu a 5min potom co jsem vylezl z auta koukam na debila co couva s dodavkou (u sousedu delali plast okna) a jelikoz mel na aute kouli tak mi "spravil" naraznik, couval rychlosti jako by jel dopredu
Rvu na nej z okna at na me pocka nez dojdu pred barak no nez jsem probehnul barak dodavka v prd.. Nastesti druhy auto stejny firmy tam zustalo, takze jdu k sousedum clovek z ty firmy co tam jeste neco dodelaval rika ze to je jeho kolega a NEMA na nej telefon, jako dobra hlaska, mala firma se 2 autama
No nic, zavolal jsem 158, za pul hodky dorazili, probehlo foceni a par telefonatu na cisla na dodavce a najednou byl vinik jasny, jeli za nim, bydlel o 2 ulice dal, pak policie prijela s tim ze vse priznal a byl v tom alkohol, no takze pro pana trosku smolik, spravni rizeni, prej pil az kdyz prijel domu, hehe, to je mi jasny, celej den maka a po obede urco nemel limo, kor kdyz pod autem jeste lezela plechovka od piva, nevim proc lidi musej chlastat kdyz si myslej ze to maj domu par set metru a nic se nemuze stat.
Nastesti jsem pojizdnej, ale SPZ budu zitra asi hodinu vyklepavat protoze nema tvar jako dnes rano a vyztuha narazniku asi taky bude nutna nova, chjo, letos 3 akce kdy jsem "chytil " cloveka co mi sejmul auto, asi jsem ty narazniky nemel lakovat, predtim byl klid
Tak to byl muj prima den
Rvu na nej z okna at na me pocka nez dojdu pred barak no nez jsem probehnul barak dodavka v prd.. Nastesti druhy auto stejny firmy tam zustalo, takze jdu k sousedum clovek z ty firmy co tam jeste neco dodelaval rika ze to je jeho kolega a NEMA na nej telefon, jako dobra hlaska, mala firma se 2 autama
No nic, zavolal jsem 158, za pul hodky dorazili, probehlo foceni a par telefonatu na cisla na dodavce a najednou byl vinik jasny, jeli za nim, bydlel o 2 ulice dal, pak policie prijela s tim ze vse priznal a byl v tom alkohol, no takze pro pana trosku smolik, spravni rizeni, prej pil az kdyz prijel domu, hehe, to je mi jasny, celej den maka a po obede urco nemel limo, kor kdyz pod autem jeste lezela plechovka od piva, nevim proc lidi musej chlastat kdyz si myslej ze to maj domu par set metru a nic se nemuze stat.
Nastesti jsem pojizdnej, ale SPZ budu zitra asi hodinu vyklepavat protoze nema tvar jako dnes rano a vyztuha narazniku asi taky bude nutna nova, chjo, letos 3 akce kdy jsem "chytil " cloveka co mi sejmul auto, asi jsem ty narazniky nemel lakovat, predtim byl klid
Tak to byl muj prima den
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
To byl chuj... přitom se to mohlo vyřešit pojistakama a v pohodě bez cajtů. (Samozřejmě by o tom musel majitel te dodavky vědět).. už slyším rýpaly
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Apik: jasně, že jo, a taky po ránu dělám i něco jiného, ale proč se s tím hned chlubit ne
Milosh: nic moc, ale mohl jsi dopadnout tak, že bys to neviděl a těžko by se pak zjišťovalo kdo to byl
Milosh: nic moc, ale mohl jsi dopadnout tak, že bys to neviděl a těžko by se pak zjišťovalo kdo to byl
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- kabrioletak
no tak to ti miloshi moc nezavidim ten tvuj den,ktery urcite nepotesi.ja vcera ale taky pokecal s policii v Ostrave v noci.prej meli nejakou alkoholovou akci tak me kontrolovali i se sympatickou policicstkou ktera mi poprala hezky vecer musim rict ze byli docela prijemni a neprudili coz me prekvapilo
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jsou to taky jenom lidi a ne všichni jsou blbci a otravové, ale svou práci si udělat musí s tím nic nenaděláme, osobně bych je na silnici viděl častěji, jak o tom furt mluví potentáti a skutek utek, jsme s tím naším bodovým systémem všem akorát pro smích, teď mě napadá proč se tomu říká bodový systém: vybodnem se na tokabrioletak píše:no tak to ti miloshi moc nezavidim ten tvuj den,ktery urcite nepotesi.ja vcera ale taky pokecal s policii v Ostrave v noci.prej meli nejakou alkoholovou akci tak me kontrolovali i se sympatickou policicstkou ktera mi poprala hezky vecer musim rict ze byli docela prijemni a neprudili coz me prekvapilo
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- kabrioletak
jasne sak kazdy je nejaky ale je fajn kdyz clovek narazi na slusne jednani policie a ne nadrazenost a pravidlo ze ti za kazdou sanci musi neco najit jo a co se tyce tech policejnich akcich, tak to me taky docela vadi.porad slysim ve zpravach ze bude nejaka akce a kontroly a jeste jsem nemel tu moznost ji nekde zas tak potkat,kdyz jsem jel za defem do prahy pro sterace pred mesicem nepotkal jsem ani jednu policejni hlidku naceste tam ani zpet.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jj to je normální, já už policajty neviděl snad od Kuvajtu napadení, nebo minimálně od zavedení bodového systému, natož aby mě stavěli
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: