Diagnoza - vrčení pravděpodobně ze středového panelu
Diagnoza - vrčení pravděpodobně ze středového panelu
Zdravím, tak mi začalo něco hlasitě vrčet ze středového panelu, jako by chod nějakého motorku. Po vyzkoušení všeho, jsem zjistil, že: už při pootočení klíče a nenastartování se zvuk ozývá, dlouho jsem nemohl přijít, na co reaguje, ale přišel. Na teplý a studený vzduch. Chrčí to stále, jen v jednom místě se to jakoby vypne, od tohoto místa to chrčí na strany obě. Ventilátor na to vliv nemá. Poradíte, co to je a jak se toho zbavit? díky moc
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to motorek který zavírá přívod teplé vody do topení... je v háji asi. To je můj typ.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Někde se to tu už řešilo... výměna je docela lahůdka, musíš vypustit vodu. Ale kolik to stojí to netuším. Asi bych šel na vrakáč,..
Někdo se najde, kdo to řešil a poradí víc..
Někdo se najde, kdo to řešil a poradí víc..
Moje Astrina 1,7DTi
Neobjednávať! Nekupovať! Keď si len trošku zručný tak si to urobíš sám. Niekde je tu návod ako dostať radiátor von. Treba len rozobrať motorček a tam je taký šnek, ktorý je posunutý na oske motorčeka. Treba ho len zatlačiť naspäť a aby sa už nepohol treba tam dať distančné podložky (fíbrové alebo obyčajné) Zároveň pri montáži radiátora treba vymeniť gumenné O krúžky. Robota je to na celý deň niekde v teplej garáži, ale dá sa to. Sám som to absolvoval a pri tom som dobre nadával a spomínal všetkých svatých, ale ide to
Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM
- kabrioletak
tak podobny zazitek jsem mel i ja.a to ze kdyz jsem jednu noc prijel do garaze zhasl motor vytahl klic ze zapalovani tudis se vyplo i radio slysel jsem trosicku -nekdo by jsi toho ani nevsiml-ze v oblasti vydechu vzduchu ve stredovem panelu je slyset jakoby se tocil maly vetracek neco jako v pocitaci na odvod vzduchu.chvilku jsem spekuloval a myslel co to mohlo byt a pochvilce to prestalo.pak jsem si dal vsechno v hlave do hromady a zjistil jsem ze to je vetrak za monitorem co ho chladi kdyz je prehraty asi nejaky obvod toho lcd monitoru.jel jsem totiz ze stazenou strechou a bylo docela chladno tak jsem mel pustene topeni naplno a jenom na vrchni ventilaci tudis kolem toho monitoru a topeni u me topi takovym stylem ze se tam neda udrzet ruka kdyz to mam na plno,pak jsem sahl na monitor a pravda byl teplejsi nez normalne.tak to jen takova zkusenost
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz