Ložisko přední nápravy - help !!!
Ložisko přední nápravy - help !!!
Zdar pánové začalo nějak hučet přední levé ložisko- pravděpodobně ložisko
Dá se koupit a vyměnit jenom ložisko nebo musím koupit celý náboj za 3500,- ? :http://www.autodily1.cz/opel/astra-g-ko ... 859306/v8/
Díky Jarda
Dá se koupit a vyměnit jenom ložisko nebo musím koupit celý náboj za 3500,- ? :http://www.autodily1.cz/opel/astra-g-ko ... 859306/v8/
Díky Jarda
Caravan 1,6 16 V Elegance 1998
- Reklama
Nečteš SZ bo co?
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Hej...chytré hlavy! Měla někdy nějaká Astra G 1.6 16V 5 děr?
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Spermin: Já jen, že mi chlápek v tom kšeftu - viz odkaz od JadryLN nahoře - chtěl vnutit pětídíru na 1.6ku...a hodně dlouho mi nebyl schopnej říct rozdíly mezi těma haldama typů ložisek co nabízí
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Myslim, že už hodněkrát se tu řešilo, že se mění komplet náboj
Měl jsem ho párkrát v ruce a nevim kudy bych se do něj dostával, abych to ložisko vyměnil...nehledě na to, že osobně si myslim, že ložisko je nedílnou součástí toho náboje, tzn. že sám náboj tvoří např. vnější kroužek toho ložiska.
Nevim...jen tipuju podle toho, že v katalozích se typ ložiska použitého v náboji nedá najít
Měl jsem ho párkrát v ruce a nevim kudy bych se do něj dostával, abych to ložisko vyměnil...nehledě na to, že osobně si myslim, že ložisko je nedílnou součástí toho náboje, tzn. že sám náboj tvoří např. vnější kroužek toho ložiska.
Nevim...jen tipuju podle toho, že v katalozích se typ ložiska použitého v náboji nedá najít
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz