rozvody
- Reklama
Záleží na tom jestli máš řetěz nebo řemen. Pokud máš řetěz tak jak řikal Vojta stačí ho vyměnit až ho budeš slyšet jak chrastí. Pokud máš řemen tak se mění po 60 tisících. Prý se to mění i s vodní pumpou. Dělali mi rozvody v OPLU a dal jsem za to kolem 4000kč. Příští týden budu rozvody asi dělat u příbuznýho co má autoservis, takže jestli to dopadne můžu ti potom říct kolik to stálo.
ASTRA G "100", X14XE, 16V, HB
Já mám motor x14xe a v servisní knížce mám psáno po 60 tisících. Těch 120 tisíc se mi nějak nezdáMirek píše:mam remen ale docetl sem se ze v servisni knizce je napsano ze se delaj pri 120000tis.km a cetl sem na netu ze zas pri sedesati tak sem swtoho zmatenej ja mam najeto uz 108000tis.km
Tak jsem se ted ptal v OPLU a řikali, že tam je sice napsaný při 120tisících, ale že ty řemeny praskali a změnily to na 60 tisíc. Takže jestli máš 102 tisíc a ještě to nikdo neměnil tak radši hurá na ně.Mirek píše:ja mam prave nemeckou servisku tak jestli sem to tam nak nepoplet nemecky moc dobre neumim ale jinak je vni vsecho vyplnene byly tam dodrzovany srvisi neni nekde na netu naka serviska v cestine ze bych to porovnal dik
jestli jsi daval jen 4000tis,tak to je Opel levny...ale vlastne,ty mas pouze dve kladky,nemas 16V ,tak by to mohlo byt.Ja u znameho u 1,6 16V,4800kc-tri kladky,remen.Jen material ti stoji prez 3000kc.kavkys píše:Záleží na tom jestli máš řetěz nebo řemen. Pokud máš řetěz tak jak řikal Vojta stačí ho vyměnit až ho budeš slyšet jak chrastí. Pokud máš řemen tak se mění po 60 tisících. Prý se to mění i s vodní pumpou. Dělali mi rozvody v OPLU a dal jsem za to kolem 4000kč. Příští týden budu rozvody asi dělat u příbuznýho co má autoservis, takže jestli to dopadne můžu ti potom říct kolik to stálo.
..Tak to pozor Já mám 16VTOMHAJ píše:jestli jsi daval jen 4000tis,tak to je Opel levny...ale vlastne,ty mas pouze dve kladky,nemas 16V ,tak by to mohlo byt.Ja u znameho u 1,6 16V,4800kc-tri kladky,remen.Jen material ti stoji prez 3000kc.kavkys píše:Záleží na tom jestli máš řetěz nebo řemen. Pokud máš řetěz tak jak řikal Vojta stačí ho vyměnit až ho budeš slyšet jak chrastí. Pokud máš řemen tak se mění po 60 tisících. Prý se to mění i s vodní pumpou. Dělali mi rozvody v OPLU a dal jsem za to kolem 4000kč. Příští týden budu rozvody asi dělat u příbuznýho co má autoservis, takže jestli to dopadne můžu ti potom říct kolik to stálo.