Kapiho astra- Caravan

Odpovědět
manli2

Kapiho astra- Caravan

Příspěvek od manli2 » 14 čer 2006, 22:12

ObrázekObrázekObrázekObrázek
Naposledy upravil(a) manli2 dne 03 črc 2006, 00:03, celkem upraveno 1 x.
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Reklama

pealss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pealss » 14 čer 2006, 22:19

pekna pekna :wink:
kdo vi jestli .......

kapi

Příspěvek od kapi » 14 čer 2006, 22:27

jo pekna pekna, ale pecka to byla jako krava. a ten strach kdyz nejsi pripoutanej. ale pytliky zustali tam kde maji byt :)

manli2

Příspěvek od manli2 » 14 čer 2006, 22:35

Anonymous píše:takhle to dopadne kdyz se nevenujete rizeni a pred vami zastavi u PRECHODU PRO CHODCE stary facko. nedalo se nic delat a v 50 jsem ho nabral!! facko je na odpis to ma vlny na strese i vpodlaze. a me ta sranda prinejlepsim vyjde na 30 lupinku. ale uz je zase holcicka moje v kupe a musim rict vypada lip :D :D
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

valda

Pro Zigiho

Příspěvek od valda » 15 čer 2006, 08:34

Zigi píše:Tak to si dopadl jeste dobre a ta oprava mozna nebude ani tak draha!
Takze jezdit bez pasu,jo?No kdyby vyletel bag,mohl bys dostat peknou supu a to by te odnaucilo si davat PAS!!!!!
Jo a bud v klidku,tedka kamos naboural v 100km/h ctyrkoveho Golfa a je na odpis! :P
Nechci být tím, kdo poučuje, ale já jsem strašne mooooc rád, že jsem byl připoután a měl airbagy, když jsem před 2lety rozštípal Hondu CRV. Sice né mojí vinou(když to příjde,tak se tě to neptá), ale zaplať PánBůh, že jsem tady a žiju :) :) :) Byla to pěkná pecka, no a auto už jen na odpis. Jedno ponaučení pro sebe ale mám....nikdy nejezdit nepřipoután :!: :!: :!: Všechny novější vozy, které jsou vybaveny nej...technologií, ti mají spíše pomoci v krizových situacích, když už je opravdu pozdě a nemůžeš to zachránit, a né třeba tě i zabít !!!!!!!!!!!!!!
Díky, ale mě už bez pásu za volantem NIKDO, NIKDY NEUVIDÍ :!: :!: :!: :!: :!:
Naposledy upravil(a) valda dne 15 čer 2006, 08:58, celkem upraveno 1 x.
Astra G - 1.6 16V 93 kw (127PS)

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 15 čer 2006, 09:04

Njo ja nejezdim s pasama kvuli tomu abych se nezabila, ale abych neplatila naky zbytecny prasule :lol: a od cervence zbytecny dva body. Takze me bez pasu taky neuvidite :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

valda

Re: Pro Zigiho

Příspěvek od valda » 15 čer 2006, 09:15

Zigi napsal:
Jo jezdim taky vzdy s pasem,jedine kdyz popojizdim nekde po zahrade a vesnici,tak si ho nedam,ale jinak VZDY!
Nechci byt tim,komu bag zlomi vas,kdyz nebudu pripoutanej!
Ja se mam jeste RAD!!! :wink::
Myslím, že většina z nás se má rádo a ten zbytek si to už konečně možná i začíná uvědomovat nebo snad i jednou začne. Dnes tu můžeme být a zítra už nikoli :? Bohužel si stále plno lidí myslí a dokazuje, jací jsou za volantem borci a že je to adrenalin riskovat. Bohužel né vždy jen jejich vlastní životy. Videohry jsou skvělá věc, kde máš x-životů, ale skutečná realita na silnicích je úplně jiná. Nehledě na to, že se řadíme k zemím s největší úmrtností a také s lidmi s trvalými následky při dopravních nehodách.
Každý má mít rozum a soudnost :!:
Astra G - 1.6 16V 93 kw (127PS)

Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel » 15 čer 2006, 18:27

BEZ PASOU ANI METER! musím sa vám pochváliť s nehodou na FH 12 Volvo (tahač) to bola cesta do italiano a pási tam neboli kôli predchádzajucej nehode :arrow: po 12hodinách cesty som dostal mikrospánok (bola tmavá noc) ked som sa prebral videl som pred sebou už len na meter vzdialeny náves inštinktívne som dupol na brzdu nezapásaný treskol do návesu čo ma už pri 20km/h vymrštilo von z kabíny durch čelne sklo pričom som stihol zázrakom zavadiť o motorovú(výfukovu)brzdu takže tirák zastavil na fleku a nezramoval ma .
S končil som so zlomenou klučnou kosťou ťuknutím predkom ťahača a do dnes za to dakujem BOHU že som medzi svojími najbližšími a že tu svami môžem písať o Astrách :wink:
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport

Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel » 16 čer 2006, 20:28

Ty Kapi a nemusíš náhodou meniť aj pomocný rám motora :?: -len by ma zaujímalo kolko astra vydrží pri náraze v 50ke.dik

Zigi to hej len neviem či bude Boh stáť na mojej adrese aj po tretí krát tak si dávam sakra pozor :?
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 17 čer 2006, 14:01

zaplat panbuh to vydrzel. ta rana sla nad ramem primo na chladice. kdyby ta rana sla niz tak nevim jak by to dopadlo.

Odpovědět