To máš sice pravdu, ale.... Hodně zaměstnavatelů Tě zkušební dobu podepsat přinutí při vstupním pohovoru. Jinak tě prostě nevezmou. Jinak řečeno: vezmeme Vás, když si požádáte o zkušební dobu .Jocker píše:Všichni tady nadáváte že vás vyhodí ve zkušební době... a proč souhlasíte ze zkuební dobou? Zamestnavatel je povinnem vám zkušební dobu dát pokud chcete, pokud nechcete tak nema pravo vas do ni nutit. Sice ve zkusebni dobe muzete odejit ze dne na den ale to je tak jedina vyhoda....Navic do 30 let veku na vas plati 1+1 jeden mesic dam vypoved a druhy na konci odchazim...
Spolek nezaměstnaných...
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
Ano, ale to se bavime o pozicich ze jsi rad ze mas praci, pokud mas nekolik nabidek a firmy chteji abys sel zrovna k nim tak je situace samoze jina. Psal jsem to proto ze spousta lidi bere skusebku jako danou ze zakona a vubec nediskutuji u pohovoru o moznosti ze zkusebka nee a to je chyba. TI personalisti se pak chovaji k lidem jako k defkam....Sak sem nekolika takovym kravkam rekl svoje pekne od plic.
Moje zkusenost trvat aby pohovor s vámi vedl primo pracovnik pod kterym budete pracovat a ty z..rvene personalisty nechat jenom at vyrizuji papiry. Otázky typu jaké jsou vaše silné stránky, co přinesete firme atd...me strasne vytaci...člověk který se uní trochu vyjadrovat jim tam stejne nakeca co chteji slyset.
To monderka1: je jedno kolik jsi vystridal zamestnani, pokud jsi v pozici ze si muzes vybirat tak si nenecham srat na hlavu...
Moje zkusenost trvat aby pohovor s vámi vedl primo pracovnik pod kterym budete pracovat a ty z..rvene personalisty nechat jenom at vyrizuji papiry. Otázky typu jaké jsou vaše silné stránky, co přinesete firme atd...me strasne vytaci...člověk který se uní trochu vyjadrovat jim tam stejne nakeca co chteji slyset.
To monderka1: je jedno kolik jsi vystridal zamestnani, pokud jsi v pozici ze si muzes vybirat tak si nenecham srat na hlavu...
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
nj kámo, ale kdybys prošel pohovorem personalistky, tak bys potom mluvil i s tím zaměstnancem, pod kterým bys dělal a ten nakonec rozhodne, jestli tě vemou nebo ne, základ je projít tím blbým rozhovorem s pesonalistkou, to je takové to hrubé síto
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Hrube sito si muzou udelat pres zivotopis, já sem naposledy vyuzil k hledani prace sluzby personalni agentury, a ta me pak posilala jen do firem kde o meli skutecny zajem.
Urcite ted budes argumentovat tim ze hrube sito udelala uz PA ano- castecne ujasneni zivotopisu, vyzkouseni ajk jsi na tom s jazykem, a vyjasneni o jakou pozici v tvem oboru by jsi mel zajem. - Kdo to zkusil vi o cem mluvim...
Urcite ted budes argumentovat tim ze hrube sito udelala uz PA ano- castecne ujasneni zivotopisu, vyzkouseni ajk jsi na tom s jazykem, a vyjasneni o jakou pozici v tvem oboru by jsi mel zajem. - Kdo to zkusil vi o cem mluvim...
Tak tohle ani můj případ nebyl... Personalistka, u které byl proveden pohovor s dalšími X kolegy a zájemci o stejnou pozici, byla naprosto v pohodě a ani otázky typu PROČ JSTE PRO TUTO POZICI VHODNÝ vůbec nepadly Naopak jsem podle ní byl vhodný na pozici, o kterou jsem žádal... Ale hold nadřízené, pod kterou jsem pak pracoval, jsem nepadnul vůbec do oka, takže dělala vše pro to, aby mě zlomila a já odešel z své vůle Což se ji nepovedlo, tak mě rovnou dala papír a PODEPIŠMike.S píše:nj kámo, ale kdybys prošel pohovorem personalistky, tak bys potom mluvil i s tím zaměstnancem, pod kterým bys dělal a ten nakonec rozhodne, jestli tě vemou nebo ne, základ je projít tím blbým rozhovorem s pesonalistkou, to je takové to hrubé síto
Jinak už vidím zaměstnavatele, který vezme čerstvě vystudovaného rovnou do práce bez zkušební doby
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
něco na tom je...Hribek píše: nedá mi to abych nenapsal co říkával můj už bývalý šéf "o člověku který k nám jde z personální agentury už předem vím že bude k ničemu- dobrý pracovník si práci najde sám a ne přes prac. agentury." konec citace, nekamenujte mně, ale já s ním souhlasím.
i když... já si práci nehledal... mě si našel šéf
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Tak já třeba na služby PA nedám dopustit - zase samo záleží na kterou narazíte..Já mám zkušenosti s Graftonem - 1.den pohovor s personalistou s agentury, nabídl jaké jsou možnosti pozic, chtel vedet o co bych měl zájem, druhy den se ozval s tim jaké firmy by měly zájem a kdy a kam se mám dostavit na pohovor přímo do firmy, vzdy pokud se objevilo neco nového ta zavolal - má o vás zájem ten a ten, nabízí to a to, chcete domluvit pohovor?