Hmmm,to jsem z toho blázen Mě to žádný bordel nedělá A k té spotřebě,nebude to nic drsného. Decka sem,decka tam
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Mike.S píše:budeš muset do fronty manli, když nebude křídlo na megmenově astře tak ho bude mít astraman
Já neeee Já má svoje, které se mě líbí a rozhodně bych jej neměnil
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
alpin.. píše:mno uz nee a navic se snim nebavim je to vuul a vsechno pojebe..
Dobře si udělal, když jsem dnes viděl jak je to křídlo nalakované, tak bych to zvládnul lépe stříknout sprejem na balkóně Ikdyž oproti megmen's mračítkům na předních světlech je to ještě dobrý
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Astramane to jedno je dobrý a to druhý jde na přelakování!!!!! ostatně jako oba nárazníky a tudíš i křídlo a když budeš chtít tak ti vyjednám ty tvoje prahy
Megmen píše:Astramane to jedno je dobrý a to druhý jde na přelakování!!!!! ostatně jako oba nárazníky a tudíš i křídlo a když budeš chtít tak ti vyjednám ty tvoje prahy
A nechceš rovnou přeláknout celé auto, když už jsi v tom? No určitě by to vydrželo déle než ta barva na prahách, co mám teď Jenže to abych rovnou nechal přeláknout zadní nárazník s křídlem, když jsou také matná
langdon2 píše:Jak sa vam moze vobec toto pacit.....vyzera to ostrasne.....jak policka na knizky.......TO by som ani na Ladu nedal.......GRC:............
Přesně tak Dle mě...jednoznačně bez křídla...jakýhokoliv...nedejbože dát tam tohle
na můj vkus má 3dv a 5 dv moc krátkej kufr a tak to křídlo je tam takový divný....já jsem spíš pro clean a tak křídlo u mě na 3dv nikdy nebude....max tak odtrhová hrana...ale ta je už z výroby docela solidní
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO