Spolek nezaměstnaných...
Kluci, když to tady tak čtu, tak jsem rád, že jsem rád. My řešíme kolik procent bude 13tej plat a lidí u nás stále (i když pomalu) přibývá. Tuhle situaci se ztrátou zaměstnání si vůbec nedovedu představit . Dvě malý děti, manželka na mateřský, splácíme taky pár korun (ostatně jako asi každej), no...........
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
dělník od černého řemeslaMike.S píše:a v jakém oboru, nevím jestli to bylo u tebe, ale tuším jsem zahlídl že děláš v IT?genius0011 píše:No i já se pomalu asi nachystám ale sám finanční důvody
HLEDÁM PRÁCI NA VYSOČINĚ popř JM ps. od LEDNA
nevím kde na to chodíte ale nejseš první
Naposledy upravil(a) genius0011 dne 29 lis 2008, 19:17, celkem upraveno 1 x.
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
serete mě rok má přece 12 měsíců ne? tak proč 13. a 14. platy, nevím jak vy, ale já dělám soukromém sektoru a tam nás derou kde můžou, dokonce si musíme kupovat i oblečení a obuv do terénuSamothe píše:tohle taky teď řešímAPiK píše: My řešíme kolik procent bude 13tej plat
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
no 13ej sme dostali celej a 14ýho jenom půl že na víc nemáMike.S píše:serete mě rok má přece 12 měsíců ne? tak proč 13. a 14. platy, nevím jak vy, ale já dělám soukromém sektoru a tam nás derou kde můžou, dokonce si musíme kupovat i oblečení a obuv do terénuSamothe píše:tohle taky teď řešímAPiK píše: My řešíme kolik procent bude 13tej plat
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
chápu, proto jsem odešel od předchozího zaměstnavatele, a ten pokračuje, ale jak dlouho, výplaty opožděnéMike.S píše:serete mě rok má přece 12 měsíců ne? tak proč 13. a 14. platy, nevím jak vy, ale já dělám soukromém sektoru a tam nás derou kde můžou, dokonce si musíme kupovat i oblečení a obuv do terénu
a na 3x
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Já taky dělám v soukromém sektoru - pozor. 13tý plat je jen podle toho jak se daří a jak si kdo zaslouží.Mike.S píše:serete mě rok má přece 12 měsíců ne? tak proč 13. a 14. platy, nevím jak vy, ale já dělám soukromém sektoru a tam nás derou kde můžou, dokonce si musíme kupovat i oblečení a obuv do terénuSamothe píše:tohle taky teď řešímAPiK píše: My řešíme kolik procent bude 13tej plat
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
spermin: musím říct, že výplaty máme vždycky včas, až na jeden úklep v čísle účtu se mi za těch 11 let nestalo, že by 12. nebyla výplata na účtu, akorát si nějak pořád nemůžu zvyknout na to, že je výplata až 12., v prvním zaměstnání jsme měli výplatu vždycky 1.
apik: asi prd dělám a nic si nezasloužím, ale ono to bude možná tím, že dělám v úkole a ne v hodinovce
apik: asi prd dělám a nic si nezasloužím, ale ono to bude možná tím, že dělám v úkole a ne v hodinovce
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Tak jsem to přeci nemyslel. Já dělám za fixní měsíční plat, ale ten je stejně každý měsíc jiný, protože jsou v tom pohotovostní služby, odměny apod.Mike.S píše:apik: asi prd dělám a nic si nezasloužím, ale ono to bude možná tím, že dělám v úkole a ne v hodinovce
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
já vím, že jsi to tak nemyslel, já to taky plácl jen tak, ale je to fakt tím, jak máme nastavený systém odměn, máme procenta ze zakázky, takže tam není prostor na 13. a 14. plat, i když . . . . .
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
www.tuning-forum.org - uz jsem tam i sekci na praci zridil docela to jede, jak nabidky tak poptavkagenius0011 píše:No i já se pomalu asi nachystám ale sám finanční důvody
HLEDÁM PRÁCI NA VYSOČINĚ popř JM ps. od LEDNA
Ad 13 plat, my mame jednou rocne premie v dubnu no rekl bych ze to je 13-14-15 plat dohromady
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
hlavně když to sype
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
- Kontaktovat uživatele:
To je bezva nápad. Všichni tu můžem řešit, kolik kdo vydělává a jaký má výhody. To nezaměstnaným lidem, pokud ještě třeba musí spoustu věcí splácet, opravdu hodně pomůže a vážně jim to dodá sebevědomí. Znám to moc dobře. Už se mi párkrát stalo, že mi bylo oznámeno, že už nemusím zítra chodit. Pocit nic moc.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
To verim Soucitim se vsema...a hlavne ted pred Vanocema..je to naprd... ale verim ze to vsichni vyresite a najdete lepsi praci nez jste meli do ted......Majesty píše:To je bezva nápad. Všichni tu můžem řešit, kolik kdo vydělává a jaký má výhody. To nezaměstnaným lidem, pokud ještě třeba musí spoustu věcí splácet, opravdu hodně pomůže a vážně jim to dodá sebevědomí. Znám to moc dobře. Už se mi párkrát stalo, že mi bylo oznámeno, že už nemusím zítra chodit. Pocit nic moc.
Drzim palce vsem
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....