Hanzzz píše:Fakt takováhle fošna nějak citelně zvýší přítlak? Jako že když vyvinu prutkost, že se mi zadek přilepí k vozovce
Jako že by se mohla malinko zvýšit spotřeba,...možná.. ikdyž ten štaprdlák paliva navíc...to je nic
No jasně že jo... A když si koupíš celo-hliníkové obrovské křídlo a necháš v létě zimní pneumatiky, tak při řezání zatáčkou Ti vznikne takovej přítlak a auto se Ti přilepí tak k zemi, že jednou zatáčkou sloupneš celý vzorek na pneumatice
A vůbec nejlepší je křídlo, do nádrže kerosin a hlavně (na to nezapomenout) kšiltovku s rovným kšiltem. To pak jede jako ďas
Capone píše:Za mě je to Takové mám taky a max spokojenost,alespon je přítlak v zatáčkách
Mě se taky líbí, ikdyž kdyby bylo menší, tak by to bylo lepší. Ale jinak fajn.
Fakt takováhle fošna nějak citelně zvýší přítlak? Jako že když vyvinu prutkost, že se mi zadek přilepí k vozovce
Jako že by se mohla malinko zvýšit spotřeba,...možná.. ikdyž ten štaprdlák paliva navíc...to je nic
Samo,že jsem si dělat trošku srandu i když nějaký přítlak tam je.To je přece jasný Při nasazování křídla jsem po čase musel trochu vytočit dorazy na 5 dveří-při rychlejší jízdě mi to leštilo barvu pod křídlem
Jinak jak píše Frydex,já žádný hluk neslyšim a to i při pomalé jízdě,tak hlavně při "rychlé" jízdě
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Jak se říká Když slyšíš nepříjemné zvuky, dej VOLUME doprava ... Tyhle lidi jsem nikdy nepochopil
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tak koukám že většina by ho tam dala Tak jsem se rozhodl že ho tam dám i nedám Po dlouhé noci plné přemýšlení , jsem vymyslel , že ho udělám sundávací takže když mě omrzí tak ho sundám. Už nám vymyšleno i jak to udělám ,aby jsem nemusel vrtat do karoserie
Frydex píše:Jen pro informaci. Tohle křídlo, dělá docela husté hučení za autem.. časem se ti to bude protivit...
jelikos je to me byvale kridlo tak ti muzu potvrdit ze dela strasny kraval za autem a uz nikdy bych ho nechtel asi tak mno a jinak se divim ze nikdo tu nepoznal me byvale kridlo mno