Pracoviště: Telefónica O2
Důvod ukončení pracovního poměru: Neznámý ( zkušební doba )
PS: Snad toto téma nebude vadit, jen dle SZ usuzuji, že nás pár určitě bude a kdo ví, třeba nakonec 1/3 fóra
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
To bude okAstraMan píše:Myslet pozitivně??? Tak joooooDíky tomu, že mě vyhodili z práce, tak se zvýšila pravděpodobnost že se zúčastním srázku na Vysočině a na HAWAI BOWLING
Ještě že ta nafta zlevnila, ikdyž eletřina na byt atd dost podražila, takže člověk si opravdu nevybere
![]()
Naštěstí kromě nákladů na byt a jídlo nic jiného také neplatím ( tedy ještě nafty do Astry ) a Vánoční dárky jsem naštěstí nakoupil ještě když jsem byl zaměstnán
Jen škoda, že mám teprve čerstvě po škole a všechny brigády byli a černo/nečerno, takže celkově mám oficiálně odpracováno jen 3měsíce, čili ani státní podpora se mě netýká
naprosto stejný důvod je i u mě můj plat půjde dolů o 6000,- hrspermin píše:můj stávající zaměstnavatel mi nabídl plat podstatně nižší jinak konec, takže v součastnosti hledám a přemýšlím.
i tak je větší než podpora v nezaměstnanosti, práce v nepřetržitém provozu.![]()
a v jakém oboru, nevím jestli to bylo u tebe, ale tuším jsem zahlídl že děláš v IT?genius0011 píše:No i já se pomalu asi nachystám ale sámfinanční důvody
HLEDÁM PRÁCI NA VYSOČINĚ popř JM ps. od LEDNA
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |