Spolek nezaměstnaných...
Spolek nezaměstnaných...
Tak Vážení členové tohoto bezvadného fóra, komu se stala stejně nepříjemná situace, jako mě teď před blížícími se Vánočními svátky?
Pracoviště: Telefónica O2
Důvod ukončení pracovního poměru: Neznámý ( zkušební doba )
PS: Snad toto téma nebude vadit, jen dle SZ usuzuji, že nás pár určitě bude a kdo ví, třeba nakonec 1/3 fóra
Pracoviště: Telefónica O2
Důvod ukončení pracovního poměru: Neznámý ( zkušební doba )
PS: Snad toto téma nebude vadit, jen dle SZ usuzuji, že nás pár určitě bude a kdo ví, třeba nakonec 1/3 fóra
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Reklama
Já tedy propuštěný ještě nejsem ale myslím si že to co nevidět přijde. Šéf říkal-hledejte si něco,já práci nemám. Tak že čekám zápočťák.... 2 Děti,naštěstí žádná hypotéka,leasing,půjčka.
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 29 lis 2008, 16:23, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no teda kluci žádná závist , já mám snad stabilní pozici ve firmě, protože práci, kterou dělám umím jenom já (11 let praxe je 11 let praxe) ale kdyby to mělo přijít, tak by mě asi jeblo, 2 děti - malý jde narok do školy, malá má 9 měsíců, splácím 2 úvěry na barák a ještě cca 5,5 roku auto, jinak přeju brzké nalezení aspoň nějaké práce
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Myslet pozitivně??? Tak jooooo Díky tomu, že mě vyhodili z práce, tak se zvýšila pravděpodobnost že se zúčastním srázku na Vysočině a na HAWAI BOWLING Ještě že ta nafta zlevnila, ikdyž eletřina na byt atd dost podražila, takže člověk si opravdu nevybere
Naštěstí kromě nákladů na byt a jídlo nic jiného také neplatím ( tedy ještě nafty do Astry ) a Vánoční dárky jsem naštěstí nakoupil ještě když jsem byl zaměstnán
Jen škoda, že mám teprve čerstvě po škole a všechny brigády byli a černo/nečerno, takže celkově mám oficiálně odpracováno jen 3měsíce, čili ani státní podpora se mě netýká
Naštěstí kromě nákladů na byt a jídlo nic jiného také neplatím ( tedy ještě nafty do Astry ) a Vánoční dárky jsem naštěstí nakoupil ještě když jsem byl zaměstnán
Jen škoda, že mám teprve čerstvě po škole a všechny brigády byli a černo/nečerno, takže celkově mám oficiálně odpracováno jen 3měsíce, čili ani státní podpora se mě netýká
To bude okAstraMan píše:Myslet pozitivně??? Tak jooooo Díky tomu, že mě vyhodili z práce, tak se zvýšila pravděpodobnost že se zúčastním srázku na Vysočině a na HAWAI BOWLING Ještě že ta nafta zlevnila, ikdyž eletřina na byt atd dost podražila, takže člověk si opravdu nevybere
Hlavne jdi na urad prace...tusim ze za tebe po dobu nezamestananosti platej socialku a zdravotko...Doufam ze nekecam Ja pracoval vzdycky bohuzel....
Clovek musi hledat...ja taky nasel tu moji praci ve ktere jsem spokojen az ted...na 3. pokus...Ty dve predtim byly desny Takze hlavu vzhuru
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
-LJ- : Tam jsem šel hned druhý den, co jsem dostal zápočťák Sice mám rozeslané nabídky jako uchazeč o pár míst, ale nevypadá to nejlépe no
-
- Kontaktovat uživatele:
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
můj stávající zaměstnavatel mi nabídl plat podstatně nižší jinak konec, takže v součastnosti hledám a přemýšlím.
i tak je větší než podpora v nezaměstnanosti, práce v nepřetržitém provozu.
důvod: zkušební doba.
důvod: zkušební doba.
Naposledy upravil(a) spermin dne 29 lis 2008, 19:01, celkem upraveno 1 x.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
naprosto stejný důvod je i u mě můj plat půjde dolů o 6000,- hr a to dojíždím do práce 50kmspermin píše:můj stávající zaměstnavatel mi nabídl plat podstatně nižší jinak konec, takže v součastnosti hledám a přemýšlím.
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
a v jakém oboru, nevím jestli to bylo u tebe, ale tuším jsem zahlídl že děláš v IT?genius0011 píše:No i já se pomalu asi nachystám ale sám finanční důvody
HLEDÁM PRÁCI NA VYSOČINĚ popř JM ps. od LEDNA
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: