práce kvapná ho.no platnáPhrz píše:zasnezilo, tak jsem rychle prezul, ale prezul jsem tak rychle ze jsem dal blbe rotation tak jsem musel dve kola prohodit proste debil-blbecek
Zima se blizi, prezouvame
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
kde si prezouval? ja prezouvam v praze za 260kc i s nafoukanim a vyvazenimJirka B píše:Tak uz mam taky prezuto na Firestone Winterhawk 195/65/15 - starsi model, lehce jetej, ale "za hubicku"
V Praze se oteplilo a najednou v pneuservisech uz nejsou fronty... takze to byla pohoda
Jen co je hruza kolik penez chtej za prezuti - vydridusi
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
To rad slysim... jen jsem zvedavej co udela ten muj "mix´new-name píše:mám stejný a na Vysočině sedí dobře
Mam 2x se vzorkem cca 5-6 mm, 1x se vzorkem 4 mm (komplet s diskama "zadarmo" - no nekup to ) ...
.... jen chybela 4 do sady a tak jsem dokoupil 4tou a to fungl novou!
Tak jsem zvedav co bude delat ve predu 2x 5-6mm a vzadu jedna nova + jedna 4mm
Na Prahu to ale staci
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Řekni prosím KDE, klidně písni SZ. DěkujugErda píše:kde si prezouval? ja prezouvam v praze za 260kc i s nafoukanim a vyvazenimJirka B píše:Tak uz mam taky prezuto na Firestone Winterhawk 195/65/15 - starsi model, lehce jetej, ale "za hubicku"
V Praze se oteplilo a najednou v pneuservisech uz nejsou fronty... takze to byla pohoda
Jen co je hruza kolik penez chtej za prezuti - vydridusi
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Podle me normalni cena ve vetsich pneuservisech (teda jestli fakt prezouvali a ne jenom prehazovali a vyvazovali komplet obuty kola). Taky jsou drahy ty zavazicka, kdyz uz nesmej byt z olova. Navic vetsinou odvedou praci kvalitne (hlavne vyvazeni) a ne jako vetsina matlaku co to dela doma v garazi.Jirka B píše:Kazdy rok jezdim do jednoho mini pneu servisu co ma nekdo na zahrade za cca 250,- ...
... ale ted jsem byl v Pneu Safranek v Hostivari (potreboval jsem rychle v poledni pauze) a stalo to 650,-
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
hodně záleží jaký matláky zaměstnávají v těch velkejch pneuservisechAstraDTI píše:Podle me normalni cena ve vetsich pneuservisech (teda jestli fakt prezouvali a ne jenom prehazovali a vyvazovali komplet obuty kola). Taky jsou drahy ty zavazicka, kdyz uz nesmej byt z olova. Navic vetsinou odvedou praci kvalitne (hlavne vyvazeni) a ne jako vetsina matlaku co to dela doma v garazi.Jirka B píše:Kazdy rok jezdim do jednoho mini pneu servisu co ma nekdo na zahrade za cca 250,- ...
... ale ted jsem byl v Pneu Safranek v Hostivari (potreboval jsem rychle v poledni pauze) a stalo to 650,-
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Tak jsem kecal...a z Astry je zase na pár měsíců IFASlag píše:Letos asi na zimní nepřezuju, páč jsem to nestihl za tepla a v té zimě se mi asi nechce...
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Re: Zima se blizi, prezouvame
Sem se lekl ... kdo to tady oživil
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398