Hloupý dotaz
-
Hloupý dotaz
Zdravím, chtěl bych se Vás zeptat, jestli jste někdy někdo zkoušel třebu tubu napojit né na zesík či výstup autorádia woofer, ale na klasický vývod k repro...jestli a jak to hraje. Mám org. autorádio opel car 500 nebo co to je a rád bych přidal trochu basů...do zesíku, jiného rádia, repro a hlavně redukce kvůli ovládání rádia pomocí volantu nechci investovat. Díky moc za každé info....
- Reklama
-
jestli to spravne chapu tak kamos tohle ma taky ma v lagune origo radio signal do zesilovace ma vedeny ze zadniho repraku ale mezi zesilovacem a reprakem ma krabicku ktera dela to aby do zesilovace nesel tak velkej signal stoji cca. 300 a funguje to....
edit kdyz to napojis bez zesilovvace tak ti to moc hrat nebude
edit kdyz to napojis bez zesilovvace tak ti to moc hrat nebude
duphy
Opel Astra G Caravan 1.7 - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=7689
Opel Astra G Caravan 1.7 - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=7689
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hloupý dotaz
na ten reprák origo to nepřipojuj,odpor repra + odpor tuby se zvětší a bud odpálí koncák nebo to stejně skoro ani hrát nebude,pokud chceš zesík,tak skoro většina jich má vstupy dva,jeden linkovej(cinch) a druhej silove,kam rovnou pošleš signál z výstupu z rádia co máš na repra a zes si to sám převede a paráda,nebo tou krabičkou co maká jako extérní měnič.
ale pokud by bylo na mě,tak bych orýgo vyměnil za za značkový co má 4*50W a tubu nepořebuješ,pasč i sériovky ti zahrajou hustě a nebo ti z něj leze linka rovnou!Dnes už značka a na mp3 se 4*50W stojí 3000,- ale to je tvoje volba
ale pokud by bylo na mě,tak bych orýgo vyměnil za za značkový co má 4*50W a tubu nepořebuješ,pasč i sériovky ti zahrajou hustě a nebo ti z něj leze linka rovnou!Dnes už značka a na mp3 se 4*50W stojí 3000,- ale to je tvoje volba
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda