Ty máš coupé?Tony píše:Me zrovna dosel celej set minuly tyden a musim rict ze to taky byla sranda...navlect manzetu pres radicku:-)...musel sem ji trocha nastrihnout cca o 1 mm ....a pak uz to slo a neni to ani videt....a u sajtry sem musel trosku urezat te kuze protoze je moc dlouha a mel sem ji pod ruckou tolik ze kdyz sem ji pustil tak se nedala az dolu a palubovka ukazovala zatazenou rucku:-).ale ted je vse uz v pohode
manžeta řadíci paky
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
šijeme manžety na šaltrpáky a ruční brzdy!!! www.automanzety.cz
- Reklama
1.6 8V coupe určitě nenigelty píše:Ty máš coupé?Tony píše:Me zrovna dosel celej set minuly tyden a musim rict ze to taky byla sranda...navlect manzetu pres radicku:-)...musel sem ji trocha nastrihnout cca o 1 mm ....a pak uz to slo a neni to ani videt....a u sajtry sem musel trosku urezat te kuze protoze je moc dlouha a mel sem ji pod ruckou tolik ze kdyz sem ji pustil tak se nedala az dolu a palubovka ukazovala zatazenou rucku:-).ale ted je vse uz v pohode
nehledě na co že coupe ma stejnou řadičku i ručku
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
Težkej omyl....cupé ji má pratší, proto to se i ptám, jelikož pak vzniká to,co popsal... Ale to tady majitelé coupátek určo potvrdíVojta píše:nehledě na co že coupe ma stejnou řadičku i ručkugelty píše:Ty máš coupé?Tony píše:Me zrovna dosel celej set minuly tyden a musim rict ze to taky byla sranda...navlect manzetu pres radicku:-)...musel sem ji trocha nastrihnout cca o 1 mm ....a pak uz to slo a neni to ani videt....a u sajtry sem musel trosku urezat te kuze protoze je moc dlouha a mel sem ji pod ruckou tolik ze kdyz sem ji pustil tak se nedala az dolu a palubovka ukazovala zatazenou rucku:-).ale ted je vse uz v pohode
možná tvuj omyl, podle EPC mají stejný objednací číslo takže budou i ve skutečnosti stejný, nehledě na to že on coupe určitě nemá protože do něj se 1.6 8v nikdy nedávalogelty píše:Težkej omyl....cupé ji má pratší, proto to se i ptám, jelikož pak vzniká to,co popsal... Ale to tady majitelé coupátek určo potvrdíVojta píše:nehledě na co že coupe ma stejnou řadičku i ručkugelty píše: Ty máš coupé?
možná by to chtělo místo keců sehnat novej mustr a bylo by vyřešeno
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
Asi jo, asi těm, co si ty auta kupovali funglovky a od kterých ty manžety mám, tak napíšu,že mají nějaké střepy složené ze 3 aut, protože mají rozdílné střihy manžetVojta píše:gelty píše:Težkej omyl....cupé ji má pratší, proto to se i ptám, jelikož pak vzniká to,co popsal... Ale to tady majitelé coupátek určo potvrdíVojta píše: nehledě na co že coupe ma stejnou řadičku i ručku
možná tvuj omyl, podle EPC mají stejný objednací číslo takže budou i ve skutečnosti stejný, nehledě na to že on coupe určitě nemá protože do něj se 1.6 8v nikdy nedávalo
možná by to chtělo místo keců sehnat novej mustr a bylo by vyřešeno
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Vojta píše:no je vidět že ti došly argumenty...
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
))) ne coupe opravdu nemám....prostě mě tam chyběl milimetřík no...pak sem si tady přečet že to borec nechal natažený a kůže se roztáhla..ale jinak je to v poho....ty jo ja si teď zprasil manžetu na ručku.... chtěl sem ji trocha zkrátit ale přehnal sem to...........
Gelty maš SZ:-)))))))
To Vojta:nevím co tady neustále řešíš...když Ti píše že Ti vrátí prachy tak mu to pošli a furt se tady nehádejte ne.....nebo mu pošli svůj neobvyklý stříh a on Ti ušije novou...
Gelty maš SZ:-)))))))
To Vojta:nevím co tady neustále řešíš...když Ti píše že Ti vrátí prachy tak mu to pošli a furt se tady nehádejte ne.....nebo mu pošli svůj neobvyklý stříh a on Ti ušije novou...
Tak už konečně patřím mezi Vás Astra 1.6 8v
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, co dodat.....
Jen by mě zajmalo, jak by se zachovala firma, kdybys tam přišel a začal jejim zákazníkům ukazovat konkurenční výrobek...fakt někdy mi příjde,že lidé jsou trošku mimo.
P.S. Pokud chceš lidem něco říci, založ si své téma a neser se do stávajícího... Díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Sorry Gelty, ale tohle není sekce prodám, takže to není ani tvoje vlákno. Je to diskuze o manžetách.. takže tenhle příspěvek je tady oprávněně..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
co dodat? že se dá sehnat u kdejakýho čalouníka za 1/3 ceny než u tebegelty píše: Nevím, co dodat.....
Jen by mě zajmalo, jak by se zachovala firma, kdybys tam přišel a začal jejim zákazníkům ukazovat konkurenční výrobek...fakt někdy mi příjde,že lidé jsou trošku mimo.
P.S. Pokud chceš lidem něco říci, založ si své téma a neser se do stávajícího... Díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vojto.... nech toho už tež... kurňa, jak ve školce.
Moje Astrina 1,7DTi
- gelty
- Kontaktovat uživatele:
O.K. beru to zpět a omlouvám se. Přehlídl jsem se....Frydex píše:Sorry Gelty, ale tohle není sekce prodám, takže to není ani tvoje vlákno. Je to diskuze o manžetách.. takže tenhle příspěvek je tady oprávněně..