Litvínov-jak se tam žije
- Reklama
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
No sice to sem nepatří, ale tak pro odlehčení husté atmosféry:
jde cigán do penymárketu a povida mate pistole prodavač říka : nemame . cigan : a samopali ??? prodavač : taky ne . cigan : a nože?? prodavač:taky ne . tak cigán jde ven podíva se do vílohy a rozzuřeně vlítne do penymárketu a křičí co mate proti ciganum a prodavač odpoví : pistole , samopali a nože
jde cigán do penymárketu a povida mate pistole prodavač říka : nemame . cigan : a samopali ??? prodavač : taky ne . cigan : a nože?? prodavač:taky ne . tak cigán jde ven podíva se do vílohy a rozzuřeně vlítne do penymárketu a křičí co mate proti ciganum a prodavač odpoví : pistole , samopali a nože
Myslim, že atmosféru hodně odlehčily ty samopali a víloha
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky se vždycky pozastavím nad výrokama některých ....
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
V tom případě si nech přepsat nick na "Hřýbek".
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Chlapy mate trocha pravdu, ale ani ty Cigani za to celkem nemuzou (nechci se jich zastavat), protoze ja si myslim, ze pokud ty same vyhody daji urcitym lidem tak toho budou taky zneuzivat.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Hribku, neres to, jsou tady typy lidi kteri stale musi mit k necemu pripominku
ja to pochopyl
ja to pochopyl
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to si děláš srandu, to je jako součástí vtipu jo ? He he, tak až teď se směju Asi sem fakt nepotkal cigana...
Moje Astrina 1,7DTi