Dodatečné zapojení zavírání oken pomocí DO, návod str.23
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hele, možné to je, může být i náhoda že třeba 7 auto mu to udělalo.... a dalších 47 to udělat nemusí, ne? Tady to taky někomu vybíjelo baterku, někomu ne, někomu tohle a zase ne....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
No mám to takhle udělaný už více jak 3 roky, ale něco na tom asi bude, i když si myslím, že ty okna to stále dovírá jen nějakej časovej úsek (jako např. 60s). Ale je fakt, že pokud sedím uvnitř a zavřu spínačem okno, tak i po 20s slyším, jak ho to stále dovírá, takže to asi dělá Astra běžně, jelikož použiju normální auto dojezd na okno zevnitř a slyším to .
Mobil : 602318645
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Apu, ty ještě čekáš? Jestli tomu rozumíš, já ti pošlu za to pak korunu, když ti udělá každý, budeš docela v balíku...
Musel bych si nejdřív pořádně přečíst to fórum Vectra klubu, pak vzít schéma a začít přemejšlet. Ona ta elektronika v dnešních autech už není nic jednoduchýho. No teoreticky bych to zvládnout měl, mám na to školu a v podstatě se tím i živím, ale to bych taky musel vzít multimetr, jít do auta, rozdeklovat a měřit a měři a měřit a přemejšlet a přemejšlet. Někdy se k tomu třeba dostanu.
EDIT: Každopádně bezhlavě spojovat dva dráty bez toho abych se nad tím zamyslel nebudu.
EDIT: Každopádně bezhlavě spojovat dva dráty bez toho abych se nad tím zamyslel nebudu.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Takže úkol první pro Defendera . Změř si klidový odběr při zamčeném autě a dej vědět kolik.Defender píše:Takže Apíku buď od tý lásky a mrkni na šému , jestli to zapojení od kluků s VéBé nebere baterku i v klidu Dneska jsem po skoro 3 dením stání startoval od kolemjedoucího přes kabely (a to mám baterii z Opla koupenou na akci letos na jaře )
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No baterka mě taky čeká, minulou zimu jsem to dvakrát, nebo třikrát, už nevím, roztahoval, jelikož jsem nestartnul. A dneska to startovalo trošku déle než je zvykem... Myslím že se dostanu i k tomu, že v zimě nenastartuji. Možná prémie v práci příští měsíc to vyřeší...
Nejprve bych změřil klidový odběr u někoho z vás, kdo to má takto "upraveno", pak bych to rozpojit a měřil znovu. To se jasně uvidí, zda spojení těchto dvou drátů má vliv na celkový klidový odběr auta (jako po uzamčení) tzn. sosání z baterky.
Ampérmetr by se taky dal zapojit místo toho spojení, aby se vidělo kolik a jakým směrem vlastně teče.
Jinak včera jsem vzal elektroschémata z knihy "Jak na to" a ani v jednom jsem nenašel ani stahování okýnek ani centrální zamykání. Nevím, jestli jsem slepej, ale prošel jsem to 3x.
Ampérmetr by se taky dal zapojit místo toho spojení, aby se vidělo kolik a jakým směrem vlastně teče.
Jinak včera jsem vzal elektroschémata z knihy "Jak na to" a ani v jednom jsem nenašel ani stahování okýnek ani centrální zamykání. Nevím, jestli jsem slepej, ale prošel jsem to 3x.