já si počkám na nějakej sraz, až tam někdo nálepky doveze auto mám už tak přenálepkovaný tak si to dám na boční okýnka, stejně jenom předjíždim a jezdím pekelně rychle takže si mou prdelku ani nikdo nestačí prohlídnout
.....Opel Astra G 1,6 16V byla... ted mam Subaru impreza WRX combi 01rv s 06 tvari
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......
Sem s nimi, nebo mailem a já si vytisknu... Ani jsem to neviděl... Jak to vypadá...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Už se tiskne.... Kocour kouká co tu vydává zvuky....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
to je asi v ulici Kardinála Berana (mezi husovkou a tylovkou)....dneska ráno jsem tam taky byl....bejvá tam dost aster ale tuhle jsem tam ještě neviděl
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
to je asi v ulici Kardinála Berana (mezi husovkou a tylovkou)....dneska ráno jsem tam taky byl....bejvá tam dost aster ale tuhle jsem tam ještě neviděl
jj mas pravdu je to presne tak,videl jsem tam i zelenou kiwi,myslim ze to byla ta sama o ktery jsi mi rikal ta tam stoji celkem casto...
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Předevčírem u mělnickýho Kauflandu stála stříbrná Zafira. Ještě neměla čísla, asi dovoz.
Ale měla uplně luxusní bačkory. Originál Alu 17" z Astry OPC.
Chtěl sem mu nechat za stěračem lísteček, že je koupím
Nádherný kola.
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217