Kompatibilita konektoru spatneho zrkadla
-
- Kontaktovat uživatele:
.... asi tak
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Ja mam vlnku jen vlevo. Ale vyhrivane mam obe. Takze si myslim ze i ty APIKu to budes mit jako ja. To nekdy zkus
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
já taky nikdy neřek že ne, já řek že když je zrcátko elektricky ovládaný tak je vždy i vyhřejvanýAPiK píše:Vojto, i z knihy "Jak na to" je zřejmé, že existují 2 druhy zrcátek. Vyhřívané a nevyhřívané (u těch se konektor nezapojuje a zaslepí se páskou).
to je jak do dubu
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Ja som chcel pozriet preco mi prestal rozmrazovat (prave) a poriesil som zrkadlo,takze ak som ho nemal vypukle tak uz ho mam.
Kazdopadne v Opli kupa vyjde 2550sk a v Auto Bardi 230sk cisto sklo a s ohrevom 1100sk.Takze si nakupim viacej tych bez vsetkeho a mozem trenovat techniku rozoberania.Este som rozmyslal kupit len ciste sklo a v Conrade vyhrievaciu mriezku na zrkadla,vyjde lacnejsie.
Kazdopadne v Opli kupa vyjde 2550sk a v Auto Bardi 230sk cisto sklo a s ohrevom 1100sk.Takze si nakupim viacej tych bez vsetkeho a mozem trenovat techniku rozoberania.Este som rozmyslal kupit len ciste sklo a v Conrade vyhrievaciu mriezku na zrkadla,vyjde lacnejsie.
Astra caravan i line Y20DTH
co tim chtěl básník říct? nic novýho sem se tam nedozvěděl, jen to co tady od začátku píšu, zrcátek jak manuálních tak elektrickejch sem měl v ruce snad desítky tak asi vim vo co goAPiK píše:Ono je totiž zrcátko a sklo zrcátka.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojta má absolutní pravdu. Když je z výroby zrcátko el. ovládané, tak má sklo zrcátka vyhřívané. Vlnky byly jen na levé straně (pokud jste nejezdili Vauxhallem či něčím jiným s pravostraným řízením), a to ještě na sklíčkách tuším do roku 2000. Pokud je sklo zrcátka nevyhřívané (u el. ovl. zrcátek), tak jej nejspíš někdo měnil a dal jiné než tam mělo být. Pozná se to nejlíp podle toho, že na skle zrcátka je datum výroby nekorespondující s rokem výroby auta.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Celkem nic, jen že jsme každý mluvili o něčem trošku jiném, to se stává.Vojta píše:co tim chtěl básník říct?
RomanK píše: Když je z výroby zrcátko el. ovládané, tak má sklo zrcátka vyhřívané. To samé jsi i tvrdil ty. Nemám důvod tomu nevěřit. Já jen vím, že když Ti někdo rozbije to Sklo zrcátka (teď už mluvím správnou terminologií), dá se koupit jako náhradní i Sklo bez vyhřívání. Skrátka Vojto já nemám důvod se s Tebou přít (vím, že Tvé příspěvky tady na fóru patří k těm důvěryhodným), já jen teď vidím, že (pokud to vezmu jen na sebe) jsem Tě prostě jen špatně pochopil. A slovíčkařit je snad pod naši úroveň, ne? Tím obrázkem jsem nechtěl nikoho popíchnout, ale jen vysvětlit situaci - proto to: Ono je totiž zrcátko a sklo zrcátka.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka