Zdar potreboval bych pomoct s opravou interieru. Koupil jsem zafirku od tatky, ale bohuzel tatka je kurak a potrebuju vymenit/opravit nasledujici veci. Volant je osoupanej, plast okolo pristrojovky odreny, koberecky uplne k.o. na vrakovisti sem se nesetkal s pochopenim. Budu vdecny za kazdou pomoc diky
Volant nový cca 2500 CZK kožený aj s ovládaním na rádio, prístrojovka asi nič a koberce kúpiť nové.Neorigo cca 600.A keďže je taťka kuřák doporučujem dať na autočistiarni hĺbkovo vyčisťiť interiér.Stojí to cca 2000 ale auto je potom ako vypraté v automatickej práčke
No a kde třeba seženu ten volant? Na vrakovišti za něj chtějí 4000kč. Je těžký ho vyměnit? Mam bohužel poškozený i ten plast okolo troubítka takže vlastně airbag. Je to tam protlačený. A ty koberečky chtěji v opelu 1800kč. Kde seženu neorigo? Díky moc
vOLANT MÁM HEZKÝ ZE SVÉ ZAFIRY S OVLÁDÁNÍM ZA 1500.-KOŽENÝ,AIRBAG HEZKÝ TI UMÍM SEHNAT ZA 2500.- No a ty plasty kolem přístrojovky doporučuji sundat a nechat stříknout třeba do stejné barvy k autu nebo černý mat.
Ještě jsem si vzpoměl na jednu věc a to loketka mam rozbitý ten kovový věc co se šroubuje do sedačky a je v tom ta loketa nasazený. Je to rozlomené. Vypadá to - čtverec nevim jak to popsat