tappaja píše:No, ted vecer je kosa, tak 13, vcera pekne chcalo a bylo 10. Taky obcas v lednu napadne tak 2-5cm snehu a to maji kalamitu a nikdo nejde do prace.
Jak sem uz psal kdesi, oni maji silenej asfalt, jak vcera prselo, auta nemohli vyjet kopec, jako byl docela prudkej, to jo. Ja na to slapnul a malem sem ukroutil predni kola, prakticky zadna adheze, prekvapilo me to a zbytek cesty sem jel radsi opatrne.
A zajimavy zjisteni, jak bylo 10 stupnu a prselo a dnes rano kosa 13, tak auto jelo jak hovado, pohodicka, zrychleni, zadny skubani, proste nic.
Tak asi promerim cidlo nasavanyho vzduchu nebo chladici kapaliny...
Se jim tam na ten asfalt sere i ten písek z mořa ne ? A pak to na tom nejede (teda jede jak svina )
Dnes jsem menil autoradio. Daval jsem tam s BT (dobra vec).
Ale melo jine zapojeni sice iso ale kabel byl prehozeny. Takze sem nad tim stravil vice casu.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
adam09 píše:Dnes jsem menil autoradio. Daval jsem tam s BT (dobra vec).
Ale melo jine zapojeni sice iso ale kabel byl prehozeny. Takze sem nad tim stravil vice casu.
BT je dobrá věc, ale já preferuji BT do ucha. Nemám rád, když někoho vezu, hlasitý odposlech. Příklad: vezu manželku, mluvím s milenkou.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Radoš 92 píše:Hele, Apiku, myslím že to jsou jedny z nejhezčích poklic co jdou koupit za levnou cenu, nebál bych se jich. Hele co jsem měl já na minulém autě!
Dyk to jsou ty samý .
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
adam09 píše:Dnes jsem menil autoradio. Daval jsem tam s BT (dobra vec).
BT je dobrá věc, ale já preferuji BT do ucha. Nemám rád, když někoho vezu, hlasitý odposlech. Příklad: vezu manželku, mluvím s milenkou.
new-name píše:aha, takže Salko asi moc nejíš a já bych měl taky přidat
Salko jedine pouzivam na přípravu domácího müsli.
Recept:
- 500 g ovesných vloček
- 1 pixla SALKA
- 1 dl oleje
- něco hrozinek a slunečnicových semínek
- vločky se mrsknou na plech, zalijou SALKEM, promíchají se a nakonec zalijou olejem. Peče se v troube do křupava (do zlatova). Nakonec až jsou hotove se přimíchaj hrozinky a semínka
new-name píše:já na posezení zbaštim lžičkou celý salko
Tak to by jsme mohli skočit na oběd, dáme dvě Salka a máme se fajn, žena už peče cukroví, (na zakázku), tak do toho furt dlubu, celé mi nedá....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE