Meli jste za steracem letacek astra g?
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě kromě Tebe Manli....
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já ten leták ani neviděl, natož by mi ho tam někdo dal a to by si stejně nikdo nedovolil, když mám klubovou nálepku..
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak ja dnes v teplicich u Olympie rozdal 1 letak a pak jsem prisel zpet auto tam stalo porad ale letak nikde tak nevim esli mu ho nekdo neukrad priste tam dam aspon 3
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Meli jste za steracem letacek astra g?
já dneska dával leták na suprovej comby tmavěmodré farby v jihlavě u tesca na mokrý sklo, kdo ho tam měl?
Meli jste za steracem letacek astra g
To se mi taky v Hradci před Tescem stalo. Dal jsem leták a než jsem obešel parkoviště, tak tam nebyl. Dal jsem ho podruhé. No a po nákupu potřetí.milosh píše:tak ja dnes v teplicich u Olympie rozdal 1 letak a pak jsem prisel zpet auto tam stalo porad ale letak nikde tak nevim esli mu ho nekdo neukrad priste tam dam aspon 3
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
nechapu, asi vitr
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já měl v létě na tuning srazu plno letáků za stěračem dal jsem je tam aby si mohl vzít každej jeden típek zamnou dokonce přišel pokecat, nevím jestli je zde registrovanej ale pořád mi volá
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
aj ja taky začínám - pod sněhem totiž nebyly vidětnew-name píše:pomalu začíná sezóna, když neprší, už je sázim
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi jeste nemate v aute povinnou vybavu jako nasi policiste, kdyz prsi davaj pokuty do igelitovyho pytliku