1) klima, 2) diagnostika, 3) predni sterace
1) klima, 2) diagnostika, 3) predni sterace
Ahoj
mam 3 ruzny problemy
1) prestava chladit klima: v servisu mi tam dali i barvu, ale po cca 2 mesicich, kdy to zase prestalo chladit, nic nenasli. Po doplneni funguje normalne.
2) diagnostika mi ukazala 2 ruzny vady (displej ukazuje "auticko s klicem" a zhasne se po rozjeti na vyssi otacky):
-zadna komunikace od "CAN-BUS Knoten"
-zadny nebo vadny signal od imobilizeru
Vady jdou vymazat, ale pak se objevi znovu. Na provozu auta jsem nepoznal zadnej problem, DO i startovani OK. Pouze diagnostika ma nekdy trochu problem se spojit. (AB-COM nebo TECH2)
3) predni sterace se dotykaji - potreboval bych jeden z nich pootocit.
Doufam, ze jsem vas zahltil
Bourak
Zafira 2.2 DTI, black
Zafira 2.2 DTI, black
- Reklama
Re: 1) klima, 2) diagnostika, 3) predni sterace
A dělá ti jen na studeným motoru,nebo i na teplém?Bourak píše: 2) diagnostika mi ukazala 2 ruzny vady (displej ukazuje "auticko s klicem" a zhasne se po rozjeti na vyssi otacky):
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bouraku, "auticko s klicem" mi to ukazovalo taky po koupi astry, ale po vymene autobaterie uz jsem ho 2 roky nevidel
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
me taky fungovala ale zdalo se ze asi ne tak jak by mela, po 6 letech uz ma narok na vymenuBourak píše:Na teplem to zhasne hned.
Co se tyce baterky, taky jsem o tom uvazoval. Je ji 6 let, ale kdyz funguje, tak ji nebudu prece menit ne.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě to svítí po nastartování taky chvilku. Mám 2.0 DTi 16V. Jen teda když je to studený, cca po 15 - 20 vteřinách zhasne a je klid... ale už mám Zafiru 2,5 roku, dělá to od začátku a v Oplu mi řekli, že si prý auto samo testuje počítač. A startuje pořád dobře. Ale jestli je to vážně žhavič, je nutný ho/všechny měnit?
Re: 1) klima, 2) diagnostika, 3) predni sterace
To seš zatraceně spokojenej parch..t!Bourak píše: 1) prestava chladit klima: v servisu mi tam dali i barvu, ale po cca 2 mesicich, kdy to zase prestalo chladit, nic nenasli. Po doplneni funguje normalne.
Neber to jako urážku, pokus o vtip...
Mně klima po naplnění vydrží 14 dní...
Už cca 3x plněno i s detekční látkou, nic se nikdy nenašlo. Doufám že na začátku sezóny se to konečně vyřeší...
Zafira Z18XE '03 saturn blue
No já pro jistotu dal nový všechny.Kámoš kdyš to dělal,tak nadával,ale když už má nadávat,tak jenom jednou a ne třeba za 1/2 roku znova........Lumpy píše:Mě to svítí po nastartování taky chvilku. Mám 2.0 DTi 16V. Jen teda když je to studený, cca po 15 - 20 vteřinách zhasne a je klid... ale už mám Zafiru 2,5 roku, dělá to od začátku a v Oplu mi řekli, že si prý auto samo testuje počítač. A startuje pořád dobře. Ale jestli je to vážně žhavič, je nutný ho/všechny měnit?
Taky je Pulp Fiction muj oblibenej film.To seš zatraceně spokojenej parch..t!
Neber to jako urážku, pokus o vtip...
Mně klima po naplnění vydrží 14 dní...
Už cca 3x plněno i s detekční látkou, nic se nikdy nenašlo. Doufám že na začátku sezóny se to konečně vyřeší...
V servisu mi rikali, ze to muze jeste bejt kompresor, kde se to prej neobjevi, ale ten stoji celkem dardu.
Bourak
Zafira 2.2 DTI, black
Zafira 2.2 DTI, black
Proc by se to tam nemelo objevit? Me rekli ze bud kolem pripojovacich hadicek nebo kolem hridele (rozcakany chladivo do stran), ale u me nic :-/Bourak píše: V servisu mi rikali, ze to muze jeste bejt kompresor, kde se to prej neobjevi, ale ten stoji celkem dardu.
Uz jsem byl smirenej s tim, ze vymenim kompresor a budu chladit jak zhavej ale zatim bohuzel. Uvidime na jare, az se otepli tak se na to vlitne!
Zafira Z18XE '03 saturn blue