bezdrátová couvací kamera
bezdrátová couvací kamera
Zdravím vás chlapáci,
mám jednu prosbu, máte někdo zkušenosti s bezdrátovou couvací kamerou, např. W280K1(kamera + LCD), viz. odkaz
http://www.alza.cz/rear-camera-bezdrato ... d99400.htm
předem děkuji za vaše náměty
palin
mám jednu prosbu, máte někdo zkušenosti s bezdrátovou couvací kamerou, např. W280K1(kamera + LCD), viz. odkaz
http://www.alza.cz/rear-camera-bezdrato ... d99400.htm
předem děkuji za vaše náměty
palin
OPEL ASTRA Coupe 2,2 16V
VW POLO 6N2 1,0 8V
VW POLO 6N2 1,0 8V
- Reklama
Ještě jsem se díval na jiný odkaz a tam mají napsáno, že tato kamera má za zhoršených světelných podmínek i přísvit(vypadá to na LEDku). Co se týče ultrazvuku, pokud se přiblížíš k překážce ozve se varovný tón(tipuju tak 30 cm). Mě jde spíš o to, aby ta kamera nějak nerušila zadní část vozu, konkrétně okolí RZ.Trochu mám i strach, aby to nějakej zmr_d neurval i s tím rámečkem co drží RZ . No, nevím nevím, jsem trochu na vážkách. Ale každopádně Ti díky Trdlo za názor.
palin
palin
OPEL ASTRA Coupe 2,2 16V
VW POLO 6N2 1,0 8V
VW POLO 6N2 1,0 8V
Tak nakonec jsme se rozhodli ji objednat a včera přišla, dnes dopoledne jsme ji namontovaly do kamošovej octávie. Montáž trvala skoro 4 hoďky, než se oddeklovaly plasty a protáhly všechny kabely,.... docela pakec. Po zařazení zpátečky se na kameře rozsvítí 6 ledek (přísvit) a zároveň se vpředu rozsvítí LCD displey a zobrazí se obraz prostoru za vozem, až doposud je vše OK. Ale je tu jedno velké ALE. Když nastaruje motor, tak tu kameru začne něco rušit, na LCD displayi začne lítat obraz a jsou přes něj bílé pruhy. Vypne motor a je vše zase OK. Někde je problém. Napadá někoho kde ???????
díky za každou radu
palin
díky za každou radu
palin
OPEL ASTRA Coupe 2,2 16V
VW POLO 6N2 1,0 8V
VW POLO 6N2 1,0 8V
-
- Kontaktovat uživatele:
Alternátor to bude rušit.... těžko říct, co s tím, když je to bezdrátový přenos... Zkusit někam jinam umístit příjmač.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Jo jo alternátor, uhlíky a jiskření to jsou prevíti, to pamatuju ještě ze stařičké shade 120. Taky mě napadlo ten displey (přijímač)
dát do mého auta a postavit ty auta vedle sebe, dosah by měl dostačovat, když to nepomůže tak mu asi doporučím ať to vrátí, pač hrabat se mi v OII zrovna moc nechce.
díky Frydexi
Ještě k tomu ultrazvuku, na netu psali, když se auto přibližuje k překážce, ozve se varovný tón....je to blbost, žádný ultrazvuk jen šest LED diod a čočka kamery, nic víc.
palin
dát do mého auta a postavit ty auta vedle sebe, dosah by měl dostačovat, když to nepomůže tak mu asi doporučím ať to vrátí, pač hrabat se mi v OII zrovna moc nechce.
díky Frydexi
Ještě k tomu ultrazvuku, na netu psali, když se auto přibližuje k překážce, ozve se varovný tón....je to blbost, žádný ultrazvuk jen šest LED diod a čočka kamery, nic víc.
palin
OPEL ASTRA Coupe 2,2 16V
VW POLO 6N2 1,0 8V
VW POLO 6N2 1,0 8V
Skus nejprve rozpojit kameru a při zpátečce se podívat jestli to bude dělat, aby si vyloučil zdroj, jestli to dělá kamera ( vysílací část) nebo monitor (přijímací část) , teda pokud je to technicky možné ale teoreticky by to mělo, pokud by to dělala kamera tak by se to dalo řešit přez nějaký stabilizátor atd. ale nejprve to chce zjistit jestli to dělá kamera nebo monitor!