AKCE - Zimní servisní prohlídka (99,- Kč)
AKCE - Zimní servisní prohlídka (99,- Kč)
Čaute,
byl jste někdo? Má cenu tam jezdit - zkušenosti názory...
byl jste někdo? Má cenu tam jezdit - zkušenosti názory...
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já do Opel půjdu, až budu chtít někomu rozbít držku, jinak tam nelezu, jsou to zloději a minule mně pěkně nas****..... Jinak tu prohlídku vám udělám taky a za 50. Doleju směs a řeknu: OK.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Přesně tak Radoši, minule jsem byl také na prohlídce za 99Kč a proběhla naprosto obyčejná kontrola, co si provedeš i Ty sám na parkovišti před panelákem
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tak já byl také na prohlídce, nejdříve auto stálo jakou dobu před dílnou, pak se zřejmě uráčili vzít auto dovnitř, no řekli mi, že mám olej na minimum, jestli ho mají dolít, tak jsem jim řekl že ne, že ho mám doma (kupuju sice origo olej, ale za daleko lepší cenu), a pak jen říkali, že dolili vodu do ostřikovačů a destilku do chladiče, prý že kapalinu zkoušeli a je do -35°C, a že mám kola nafouklé na 2,3 což je v normě. Ale že teče chladič, někde utíká výfuk, na to nepřišli.
Ale mohl jsem si tam prohlídnout novou Insigniu, 5dv liftback, prý novinářská verze, ve světlé kůži, no moc hezká, jsem se tam celkem zamiloval, tak jsem si objednal zkušebné jízdu, prý se ozvou hned jak bude na salonu.
Ale mohl jsem si tam prohlídnout novou Insigniu, 5dv liftback, prý novinářská verze, ve světlé kůži, no moc hezká, jsem se tam celkem zamiloval, tak jsem si objednal zkušebné jízdu, prý se ozvou hned jak bude na salonu.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
stav v chladiči kontrolujou a ptát se co tě zajímá můžou ale to zaplatíš zvlášť (a to by se vám samozřejmě nelíbilo), zimní prohlídka za 99 korun má jasně daný úkony který obsahuje a trvá pár minut, nic víc... je to jenom marketingovej tah jak z tebe vytáhnout prachy...třeba tim že ti dolejou olej, chladící kapalinu, vyměněj vejfuk atd.spermin píše:no určitě by nemuseli zjišťovat stav kapaliny v ostřikovači, nebo mi napsat že mám letní gumy. Spíš jak startuje a
popř. stav v chladiči. Popř se zeptat co majitele zajímá.
nebuďte naivní jak voliči ČSSD
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
ale z toho 20 minut stálo auto na parkovišti a 10 minut si platil a vysvětlovali ti že tam nemáš olejCharlie píše:no pár minut bych neřekl, já tam byl 40minut
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Ja som za 1. garančku platil 6.000,- Sk. Keď som videl za čo, skoro som odpadol. Vymenili len olej a ol. filter. Ostatné len kontrola a vyčistenie. Ani len ten ostrekovač mi nedoliali. Napr. vizuálna kontrola osvetlenia 59,50,- Sk, kontrola predných bŕzd 476,- Sk, prečistenie pred. bŕzd 238,- Sk, odmastňovač 72,50,- Sk. Takže "stírače stírají".
Astra II