Repro
Repro
Poridil jsem si nove repro. Sony XS-F1734 17cm do predních dveri a do zadních XS-F1724 17 cm a protoze nemam zrovna moc zkusenosti s vymenou tak bych, prosim, potreboval poradit jak na to. Díky
http://www.lowcostcaraudio.co.uk/images ... l/1178.jpg
http://www.lowcostcaraudio.co.uk/images ... l/1178.jpg
- Reklama
Já měl car 400, origo repro ( které mám do teď ) a i po změně rádia hrají stále super!!dr.hajek píše:tak repraky jsem uz vyresil, akorat hrajou moc slabe, zrejme to bude radiem resp vykonem zesilovace radia. Mam Car 400...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Moje Astrina 1,7DTi
Jj sony nic moc. jinak tohle radio nevim ale mel jsem starsi car 300 a byl to des a hruza, tak sem vymenil repro a vytlumil dvere ale furt nic moc a ted sem poridil JVC (samo ne tu uplne zakladni tridu ) a mnohem lepsi. Jinak mam v tom kompa kicx gfq6,2 a maximalni spokojenost, v tyhle cene nemaj moc konkurentu... pokud by chtel nekdo brouzdat jinam tak urco doporucuju napr uz zminovany sinuse.. hrajou moc pěkně
- Sillmarilion