nazdarek dnes Asrička putovala do rúk lakernika dal som si opravit na kufri taký mali ťukes konečne,to mam už od kedy som si ju doviezol som sa nato chystal tak a podarilo sa. Kufor bude trošičku upravený dal som dole napisy Opel a Astra tak ak pride hned hodim foto..........
Opel Astra G 1.6 8V X16SZR OPC Line Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
jj jsem zvědavej.....no nápisy jsem taky sundal i když jsem nic nelakoval ale ten znak mi bohatě stačí...přece nebudu každýho hned provokovat s označením 1.8-16V.....hlavně HTPčkače
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Princ William píše:jj jsem zvědavej.....no nápisy jsem taky sundal i když jsem nic nelakoval ale ten znak mi bohatě stačí...přece nebudu každýho hned provokovat s označením 1.8-16V.....hlavně HTPčkače
HTP-čkači no tak to sú machri hlavne v predbiehaní dole kopcom
Tak astrička je už doma treba povedať že lakernik odviedol dobrú prácu A tiež nápisy sú dole OPEL a ASTRA vyzerá to omnoho lepšie! Foto som nestihol už dať ale zajtra je tu! Inak v utorok putuje Astrička do servisu ale len výmena termostatu takže nieje to až také strašné
padre 22 píše:tak podarilo sa mi dnes konecne dat astru do servisu a termostat vymenili.teraz hreje ako divá a teplota nepadá
kolko ta vysiel termostat? mne ho menili vcera, behal som na pokazenom asi dva tyzdne. rovno som dal vymenit aj rozhody, vodnu pumpu a filtre, nech je na cas pokoj...akurat som mal 90.000 km takze termostat sa pokazil aj vhod
padre 22 píše:tak podarilo sa mi dnes konecne dat astru do servisu a termostat vymenili.teraz hreje ako divá a teplota nepadá
kolko ta vysiel termostat? mne ho menili vcera, behal som na pokazenom asi dva tyzdne. rovno som dal vymenit aj rozhody, vodnu pumpu a filtre, nech je na cas pokoj...akurat som mal 90.000 km takze termostat sa pokazil aj vhod
nazdarek ja som behal s pokazeným asi 3 mesiace a termostat ma vysiel na tri stovky a montáž som mal u kamoša v servise GRATIS!!!! A kolko ta vyšli rozvody a všetko dohromady???
nazdarek ja som behal s pokazeným asi 3 mesiace a termostat ma vysiel na tri stovky a montáž som mal u kamoša v servise GRATIS!!!! A kolko ta vyšli rozvody a všetko dohromady???
takze menene: termostat, rozvody, vodna pumpa, palivovy filter, vzduchovy filter, chladiaca zmes + robota (astra tam bola dobrych 5 hodin) = 5.700,- nastal moment kedy som bol velmi rad ze mam 8-ventil a nie 16-venil mrkni napriklad na cenu termostatu pre 1,6_16V