Neznámé kódy MID/TID + origo rádia
Neznámé kódy MID/TID + origo rádia
PLS help. Náhodou jsem přišel, že když u rádia CCR 600 podržím dlouze tlačítko RDS, rádio začne vypisovat mě neznámé kódy. Tlačítko RDS se musí nechat zmáčknuté ještě déle než do prvního pípnutí (to je funkce automat ladění). Vůbec netuším co by to mohlo být. Nahrál jsem mobilem krátké video, jak to asi vypadá. Ke stažení je ZDE. Je to ve formátu .3gp, můžu to převést i do něčeho normálnějšího.
EDIT: TADY je to ke stažení v .avi.
EDIT: TADY je to ke stažení v .avi.
Naposledy upravil(a) APiK dne 13 lis 2008, 19:47, celkem upraveno 2 x.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
Hribek: Děkuji, že jsi to zkusil. Já vůbec nechápu co by to mohlo být. Nejdřív jsem myslel, že by to četlo chyby z ŘJ, ale to je blbost. Pak jsem si myslel, že to čte ID FM stanice, ale to je taky blbost, protože to funguje i při kazetě. Tak snad jen to sériový číslo rádia či co .
Video nejdřív musíš někam uložit (nějakej web prostor) a zkopírovat si na něj odkaz do schránky > CTLR C
A vložíš ho sem takhle:
Ke stažení je [ url = http: //www. adresa na video . cz / název a koncovka videa] TADY NAPÍŠEŠ TŘEBA "TADY" [ / url ].
Samozřejmě všechno bez mezer.
A vložíš ho sem takhle:
Ke stažení je [ url = http: //www. adresa na video . cz / název a koncovka videa] TADY NAPÍŠEŠ TŘEBA "TADY" [ / url ].
Samozřejmě všechno bez mezer.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím že je to nějaká síla signálu od RDS vysílače... možná v Decibelech...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Re: Neznámé kódy MID/TID + origo rádia
Ještě pár chvil a díky jednomu uživateli se snad konečně dočkám odpovědi .