Problém se směrovými světly svítí/nesvítí
Problém se směrovými světly svítí/nesvítí
Mám takovej problém, pokud spustím levou (jen levou, pravá funguje bez problémů) stranu blikačů, tak svítí stále a neblikají (jen sporadicky se chvílema probuděj a fungujou jak mají, ale po chvíli zase začnou vynechávat), stejně tak při zamykání centrálem (někdy zůstane svítit levá strana a já zamykám třeba až na pátý pokus)
Abych to správně napsal, oni nevynechávají, jako že nesvítí, ale naopak, nezhasínají a svítí stále, no a ten největší problém je, že to páčkou vypnu, tak svítí stále , Při spuštění slyším jak cvaká přerušovač, nicméně svítí stále v kuse a to vypínání je katastrofa, jelikož si za mnou všicni myslí že jsem tydýt, co neumí požívat blinkry a nebo hůř, že budu ještě někam odbočovat
HEEEELPPP
Jo a jewn tak mimochodem, dnes jsem na zámku pátých dveří našel deformaci, asi po sykovkách, jak se někdo pokoušel na 5 pokusů (tolik deformací) vylomit zadní zámek , naštěstí jen pokusil
Abych to správně napsal, oni nevynechávají, jako že nesvítí, ale naopak, nezhasínají a svítí stále, no a ten největší problém je, že to páčkou vypnu, tak svítí stále , Při spuštění slyším jak cvaká přerušovač, nicméně svítí stále v kuse a to vypínání je katastrofa, jelikož si za mnou všicni myslí že jsem tydýt, co neumí požívat blinkry a nebo hůř, že budu ještě někam odbočovat
HEEEELPPP
Jo a jewn tak mimochodem, dnes jsem na zámku pátých dveří našel deformaci, asi po sykovkách, jak se někdo pokoušel na 5 pokusů (tolik deformací) vylomit zadní zámek , naštěstí jen pokusil
Naposledy upravil(a) Defender dne 13 lis 2008, 21:23, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
- Reklama
Taky bych řekl, že relé. Včera jsem opravoval něco podobnýho u megana, tam to ale byly špatný kontakty konektor / světlo. Při blikání se rozsvěcelo všechno ostatní a při brždění blinkr .
Až ti to zůstane viset - klepej prstem do relátek a uvidíš.
Až ti to zůstane viset - klepej prstem do relátek a uvidíš.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
-
- Kontaktovat uživatele:
Zapní blinkr, odkryj pojistkovku a rukou skus které cvaká, to ucítíš.... je to v pojistkách zasazene ...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Apíku teda to je servis, děkuji
PS : Jo zrovna jsem to hledal v ceníku na webu podle toho čísla na tom balení, a je za cca. 226 kaček
PS : Jo zrovna jsem to hledal v ceníku na webu podle toho čísla na tom balení, a je za cca. 226 kaček
Naposledy upravil(a) Defender dne 12 lis 2008, 20:26, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
- genius0011
- Kontaktovat uživatele: