jezdím kolem 8 a to většinou předjíždím já než ostatní mě.Takže té 7 klidně věřím.Kdo nevěří ať si prostuduje pravidla ekologického stylu jízdy.Jezdí se s tím i závody.
kaufik píše:Ahoj pánové.. taky plánuju koupě Zafirky, moc informací se teda na netu se nenajde.
Z benzíňáků tedy spíš doporučujete tu 1,8 ? jakjset na tom se spotřebou na krátkých jízdách?
Na co u zafiry kouknout před sepsaáním kupní smlouvy zaplacením?
Na co si dát pozor hlavě u benzíňáku?
Kolem domu mi bere 7l/100 a dálku(Chorvatsko) 6.4.
To je blbosť.Tomu neverím.A kolko si išiel,60km/hod.????Už pri 100 ti to žere viac ako 6,5l
Opel Zafira 1.9 CDTI Z19DTH 150 koni/ chip 176 koni 387 Nm
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Elegance
kaufik píše:Ahoj pánové.. taky plánuju koupě Zafirky, moc informací se teda na netu se nenajde.
Z benzíňáků tedy spíš doporučujete tu 1,8 ? jakjset na tom se spotřebou na krátkých jízdách?
Na co u zafiry kouknout před sepsaáním kupní smlouvy zaplacením?
Na co si dát pozor hlavě u benzíňáku?
Kolem domu mi bere 7l/100 a dálku(Chorvatsko) 6.4.
To je blbosť.Tomu neverím.A kolko si išiel,60km/hod.????Už pri 100 ti to žere viac ako 6,5l
Tam jsem jel přez Plitvičky a zpět po dálnici.Udržovací spotřeba při 120km/h byla do 5litrů.Občas jsem samozřejmě musel přišlápnout,ale nepsal bych nic,co by nebyla pravda.Auto mám od června a samotnýho mě zajímala spotřeba na dálku.Fakt,nekecám.
curacky po meste +okolo domu cca 2km cca 8.5-9 ale na semaforoch nedavam sancu ani "tuning" autam
dialka dialnica cca 120km/h + neake mesto 7.5
dasa este aj za menej ale trapit motor mi zato nestoji
nenajazdim tolko km aby som riesil 0.5-1l/100km benzinu
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t