![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
dobrý dráhy jsou také v HK v malšovicích ale tam se nesmí kouřit(upozornění pro kuřáky) chodí se ven. a taky nevím zda by se tam dalo slušně zaparkovat když už je všude placený parkování. a pak mě ještě napadla Vysoká nad Labem. Je tam také bowling a u něj parkoviště. Kdyby nás bylo opravdu hodně tak se to dá rezervovat. Ale ta Hypernova nezní špatně. Hlavně abych nebyl v robotě to je pro mě nejdůležitější.Cidla píše:ja jsem taky pro ten bowling, jen upozorňuji že v LUKA je to dost drahý, ale jsou tam dobrý dráhy zas....
Zaparkovat ve Futuru a pak jít pěškyPaul píše:no tam spíš vidím problém v tom parkování. zde je odkaz do těch malšovic tak omrkněte. http://www.a-sport.cz/?utm_source=Sklik&utm_medium=PPC
jojo dá sice teď přesně nevím pro kolik to je aut ale když se to dohodne předem a hlavně záleží kolik nás bude tak si myslím že by nám to tam zarezervoval.APiK píše:Ta Hawaii ve Vysoký nevypadá zle. Dá se tam parkovat?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |