Teda, kdo to je?COBEIN píše:Znám jednoho blázna,který má na místě airbagu spolujezdce takovou tu protiskluzovou podložku a na ní snad všechny kovové modely Ferrari od shelky.
PS: Krapet jsi zaspal dobu
Doufam že ne , ale asi na tom nebyl 2x nejlip.herminator píše:já mám taky dotaz, jak dopadl ten týpek z toho prasaka
prezil, teda vlastne prezili, jeho spolujazdec ma zlomene zapastie a ako vsetci tak aj pomliazdeniny hrudnika od bezp. pasov. A inak ta narazova rychlost bola asi cca 50 km/h, pri vyzsiej sa uz vacsinouBoči píše:Doufam že ne , ale asi na tom nebyl 2x nejlip.herminator píše:já mám taky dotaz, jak dopadl ten týpek z toho prasaka
takze som rad ze som tu a mozem byt asi rad, ze vobec nieco dostanemCidla píše:No hele pojišťovák se tě nebude ptát jak to má zlikvidovat, pokud by cena opravy v originál dílech překročila cenu Astry tvého roku a výbavy na trhu tak je to automaticky totálka(ekonomická), a dle fota je to úplně jasný. Ty prostě jen dodáš všechny podklady a čekáš až ti pošlou nějaký prachy. Hle při tvý totálce už je jedno jestli vyfotil novej tlumič nebo nevyfotil ten už to nijak nezmění...
no není to o pojišťovně ale o lidech co to dělaj....a ke mě se konkrátní člověk nedostane takže mě nemůže ovlivňovat. Ale leva se dá udělat vždy jen na to nepřijít žejo. já spíš myslím jako když auto necháš opravit rozpočtem a opraví ti to nějakej známej servis tak na tom většinou vyděláš...APiK píše:Cidla: A to ty děláš v seriózní a slušný pojišťovně. To by jsi viděl, jak se dá zaplatit likvidátor od konkurence, aby z toho "poškozený" vytřískal ranec, no a samozřejmě i naopak. Mluvím z vlastní zkušenosti, ale dál to rozvádět nebudu .
Este nie som rozhodnuty ale uvazujem o tom, ked tak hlavne aby mala 4x airbag , lepsi motor, kotuce, mozno kombika, r.v. asi 2001+. Ozaj ESP bolo len pri 1.8 B, ze? Do dieslov sa nedavalo, ci?Astra - R@SAG píše: Mám na tebe dotaz, to této skušenosti, koupíš si opět Astru G .
ESP som mal na mysli, nie traction kontrol, ako rozpoznam ci astrula ma alebo nema? Podla typu motora, nie? Bol by to pravdepodobne dovoz z NemeckaZigi píše:Nepleť si ESP s TC, protiprokluz má každý silnější motor, benzíny od 1.8 určo, ale ESP je stabilizační systém, ten se dá najít jen náhodou
Ahoj. proto jak jsem kupoval zbrusu novou Astru, oželel jsem el sodu předních oken a zrcátek. Připlatil jsem si za dalčí 2 aibagy, tak že jich mám celkem 4 a bezpečnost je vždy u mě na 1 místě .janda píše:Este nie som rozhodnuty ale uvazujem o tom, ked tak hlavne aby mala 4x airbag , lepsi motor, kotuce, mozno kombika, r.v. asi 2001+. Ozaj ESP bolo len pri 1.8 B, ze? Do dieslov sa nedavalo, ci?Astra - R@SAG píše: Mám na tebe dotaz, to této skušenosti, koupíš si opět Astru G .
Paci sa mi este e46 ale udrzba a servis je uz asi o nieco drahsi
Ja pri pred jej kupou pozrel toto:Astra - R@SAG píše: Ahoj. proto jak jsem kupoval zbrusu novou Astru, oželel jsem el sodu předních oken a zrcátek. Připlatil jsem si za dalčí 2 aibagy, tak že jich mám celkem 4 a bezpečnost je vždy u mě na 1 místě .
hm... tak na zahranicnom fore som nasiel, ze nejaky snimac (foto som nenasiel) k tomu esp by sa mal nachadzat pod sedackou spolujazdca. Takze to je asi jedina moznost ako prist nato ci astra ma alebo nema esp? http://www.astraownersclub.com/vb/showt ... 735&page=3Vojta píše:na budíkách to nepoznáš, protože esp má společnou kontrolku s TC...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |