TAk ako rozchodil si to? Ja to nemôžem stále rozchodiť... Pri zmene kom. parametra sa rozbehne a po vypnutí a zapnutí klúčika už nenabehne. Ale ukazuje všetko...
Už to má někdo v Zafiře? Docela by mne to zajímalo, a podrobnosti jak to zapojit. Asi to sám nezvládnu, je někdo šikovnej i na Karlovarsku? A jak si mám objednat ten modul? Samzřejmě až budu na řadě, neboť jak koukám, je nás celá republika. Jo, taky sháním tu multifunkční páčku na stěrače, aby to šlo ovládat. Nemá někdo náhodou nějakou na Zafiru na prodej?
Tak nějaké foto už jsem tam hodil. Je tam spíš postup demontáže. Budu ještě teď během týdne dělat jedno auto, tak tam potom ještě dám nějaké foto spojování vodičů a pár detailů.
David B. píše:Tak nějaké foto už jsem tam hodil. Je tam spíš postup demontáže. Budu ještě teď během týdne dělat jedno auto, tak tam potom ještě dám nějaké foto spojování vodičů a pár detailů.
Tak jsem koukal na ty foto a já si asi budu muset najít nějakého autokutila někde v blízkosti svého bydliště, nebo si snad udělat pak výlet za Davidem B. do Ostravy. Tohle já sám určitě nezvládnu. Nemáš Davide nějakého podobně zručného kamaráda na západě Čech?
S kamarádem v Čechách ti asi nepomůžu Pokud by jsi měl výlet do Ostravy, tak by to šlo určitě nějak zmáknout. Co se týče Zafiry, tak tady je jediný problém a to, že za TIDem u ní není místo a TID má jiný konektor. Takže modul musí být umístěn někde jinde. Pro Zafiru navrhnu zvlášť modul, který bude v krabičce do které se zasune původní konektor z TIDu a z té poté půjde konektor do něj. Jinak zapojení i připojení ve voze je stejné. Teď ale musím hlavně vyřídit všechny Astráky, kteří už na modul čekají déle než je zdrávo, takže se na návrh pro Zafiru vrhnu tak za cca deset dní.
takze...uz mi to taky bezi super...testovaci jizda 25 km, z toho tak 8 po meste, a spotreba 6,6l. PARADA ! Davide...diky moc za vyreseni vsech problemu...
OPEL ASTRA G 1.6 16v X16XEL ,cerna metla, elegance
zdravim. muzu se zeptat kolik vam modul ukazuje napeti baterie? me okolo 13,6V a bojim se ze to malo dobiji. pred pul rokem mi umrela baterka...ale to bylo uz i jejim starim. mam novou ktera zatim slape ale nechci aby me to v zime nekde nechalo...
OPEL ASTRA G 1.6 16v X16XEL ,cerna metla, elegance
Nene, to jsi mě nepochopil. Já mám MID už od výroby, ale chci ještě jeden.
Spotřeba:
Město: 7,5 - 8l (dlohodobě),
Kombinovaná tak 6,5 - 7l (dlohodobě),
Kombinovaná rekord 5,5 l (když jsem jel za manželkou)
Naopak městská rekord zácpa jako sviňa 22l .
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
jak jsem se někde tady dočetl, u PP nesedí dojezd, u tohohle dodělávanýho by to mělo být přesnější. A i finančně vychází modul líp než koupit MID. Takže volba je jasná
Mám ale jinou otázku - to jste si všichni koupili a vyměnili páčku, nebo se najde někdo, kdo to řešil novými vypínači ???