Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Nojo, ale tuhle byla v mediich takova podobna kauza - majiteli uctu strhavaj nekolik korun za prijatou transakci, takze naopak korunu po korunce ztratis
Ale nevim co mas za ucet, zda je to mozny i v Tvem pripade ...
Frydex píše:kua,.. mi za každou příchozí platbu berou 3,90 Kč..... no.. to je v knedli
jj tak to dělá i Komerční banka.... při každé změně na účtě mně přišla SMS a hned bylo 1,- Kč v prd...třeba i 3x za den ikdyž se mi tam nic nezměnilo....
Včera večer vyndávám letní kola z kufru a najednou se naproti mě vyřítila žirafa a zaparkovala vedle. Tak pán dostal letáček přímo do ruky. Chvilku sice asi nevěděl o co jde, ale pak poděkoval a řekl že se na to podívá. Takže jestli se podíval ať dá vědět .
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
APiK píše:Včera večer vyndávám letní kola z kufru a najednou se naproti mě vyřítila žirafa a zaparkovala vedle. Tak pán dostal letáček přímo do ruky. Chvilku sice asi nevěděl o co jde, ale pak poděkoval a řekl že se na to podívá. Takže jestli se podíval ať dá vědět .
jojo delam to stejne ale ve vetsi mire prevazuji lide kteri kdyz jim reknes internet tak se zpoti protoze si mysli ze to je nejaky zaklinadlo
adam09 píše:Mě by zajmalo kdy sem na fórum někdo příde a začne nám nadávat že měl letáček fóra za stěračem
jj to by me taky zajimalo, ja dnes byl v baumaxu a tam snad 10 gecek kolem jenze ja uz nemel ani letak tak priste no.. ale kloboukum to asi nema vyznam davat
new-name píše:tomu nemám daleko, ve Žďáře je jedna hezká a má za stěračem leták snad co pátek prostě pokaždý když jdu se slečnou kolem dokud tam nebude samolepka
Já jsem tady vložil kdysi fotku astry v OPC metalíze která stojí cca 1km od mého bydliště. Pokaždé co jdu do města kolem ní tak ji leták za stěrač dám a on pořád nic. Vím že ji má celkem mladý kluk (žádný klobouk) a on pořád nic. TROUBA.