Cukání motoru - 1,8 85kw
- charlie.iks
Cukání motoru - 1,8 85kw
Zdar pánové, chci se zeptat, jestli někdo nemá nápad, čím to může být. Vím, že už je toho tady na foru dost, ale zkouším postupně měnit co kdo doporučuje a pořád mrcha cuká. Když je motor studený, tak ani ne, ale teplej je jak maslostroj. Mám novej egr, váhu vzduchu, ventil odvětrání nádrže, vyčistil jsem klapku, prohlídl dráty a hadičky a nic. Může to být lambda? (jestli jo, tak nějakou doporučte - levnou X kvalitní). Trochu mi prdí svody, ale nijak extrémně. Za každou radu dík.
- Reklama
- Princ William
Re: Cukání motoru - 1,8 85kw
U mně to dělala lambda. Začalo to nenápadně, na studeno to jelo, ale nic moc. Stávalo se to jednou za 100 km, vždy při zrychlování a rychlosti 80 km a 140 km to začalo cukat. Když jsem ubral tak to přestalo. Potom se to stávalo častěji a častěji.charlie.iks píše:Zdar pánové, chci se zeptat, jestli někdo nemá nápad, čím to může být. Vím, že už je toho tady na foru dost, ale zkouším postupně měnit co kdo doporučuje a pořád mrcha cuká. Když je motor studený, tak ani ne, ale teplej je jak maslostroj. Mám novej egr, váhu vzduchu, ventil odvětrání nádrže, vyčistil jsem klapku, prohlídl dráty a hadičky a nic. Může to být lambda? (jestli jo, tak nějakou doporučte - levnou X kvalitní). Trochu mi prdí svody, ale nijak extrémně. Za každou radu dík.
Lambdu jsem dal podle katalogu z Elitu, zn. Bosch, stála 1500 Kč i s DPH.
Auto jede jako nikdy před tím a závada se zatím neprojevila, ale měnil jsem to před 14ti dny. Ale pevně doufám, že to vydrží.
Tak hodně zdaru....
Astra J 1.7 CDTI ST, 96000 km.
- charlie.iks
- charlie.iks
Tu klikni na Katalóg online: http://aa.bosch.sk/Autoprislusenstvi/Pr ... duktu.html . Naposledy keď som hľadal lambdu pre 1.8, tak ju v ponuke nemali.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL