No konečně!!!
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
No konečně!!!
Doufam, ze to snad trochu pomuze. Uz jsem myslel , ze ti blbci to tam nedaji!!!
http://www.novinky.cz/clanek/153223-zim ... tupnu.html
http://www.novinky.cz/clanek/153223-zim ... tupnu.html
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
na D1 to stejne nevyresi ty prasacky kamionaky ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: sd
proč by to nedělali? je to jeho práce!! zimní pneu se 4mm nepatří už v zimě na autolukaskpd píše:su to kreteny takze ten zakaz plati iba na D1 a je to kravina a chcem videt poldu ktori u zasnezeneho auta kvoci a mera 4mm uz nevedia co by vymislali
rozumnýmu člověku nic neudělaj maximálně zastavěj a socky co šetří zkásnou, což je jen dobře
já bych byl pro aby tenhle zákon platil všude po čr
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
a jak to chtěj řešit, když jim jde o to aby kamiony jezdily po dálnici a tím pádem platily mítné. Vždyť když se toto zavedlo, tak to kamionáci ojebávali a jezdily po okreskách. Když bude platit na D1 tahle značka, tak to logicky řidiči "uvítaj" a sjedou před ní na okresky. Tím pádem můžou mít letní a ještě ušetřej za mítné ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Tak kdyby to bylo po cely CR, tak bychom byli pekny exoti. 4mm snad chtej jen ve Slovinsku ... Ja mam treba momentalne na gumach cca 4-5mm a tuhle zimu jeste menit nebudu. Troufam si rict ze na nich diky vetsimu zatizeni napravy a TC plus (castecne supluje samosvor) "dojedu dal" nez filcka s fungl novejma ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
ono nejde ani o gumy,ale o řidiče, stačí 1 kokot co pojede jak kráva aj se zimákama a klidně tu D1 zablokuje taky
ted sem je zrovna na felinku dal, Dunlop wintersport
, ale vzorek maj dobrej,ale gumy sou starý,nebudou už mít ti TOP vlastnosti, ale na to abych dojel do čb mi to stačí ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ted sem je zrovna na felinku dal, Dunlop wintersport
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to banda vyjebaných trampů ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
![Obrázek](http://img86.imageshack.us/img86/3903/dieselinsidezj7.jpg)
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Myslim, že je to absolutně v pořádku - např. v Rakousku budou od letoška v zimnim období zimní gumy povinný všude a hotovo. Možná se jednou rozsvítí i u nás a dojde k tomu taky. vim že se to nedá bagatelizovat, ale v každym případě je na silnici horší v zimě auto na letních nebo hodně sjetých zimních gumách než na pořádnejch zimákách. Je jesný že vocas s novejma zimákama může udělat problém taky, ale to riziko je mnohem menší.
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green