elektrické stahování - zadní okno za spolujezd. - el. závada

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
casper2
Kontaktovat uživatele:

elektrické stahování - zadní okno za spolujezd. - el. závada

Příspěvek od casper2 » 31 říj 2008, 16:16

Zdravím klubáky a prosím o případné rady a náměty. V létě se u mé Astruše začaly projevovat problémky s el. ovládáním zadního okna. Nejprve nešlo stáhnout...prohodil jsem vypínače...zkoušel jsem hýbat vodiči které vedou k elektronice motůrku...ovšem bezvýsledně. Změřil jsem i napětí na konektoru - OK. Jelikož jsem zjistil ,že na vrakovišti elektroniku ani celou stahovačku neseženu a nová komplet stahovačka stojí "pouhých" 12.000,- tak jsem rezignoval a neřešil to. Asi po měsíci ježdění jsem to pro srandu zkusil a hle...okénko obživlo a začlo opět fungovat. Problém nastal až nedávno, kdy můj malý synek okno stáhnul až dolů a tam také zůstalo. Museli jsme stahovačku i smotorkem odnýtovat, vyjmout ze dveří a momentálně jezdím s oknem podepřeným klackem 8) . Nyní mě napadá pouze jedno řešení...předělat na ruční pohon...což se mi úplně nechce. Nenapadá Vás někoho kde by mohl být pes zakopán? Mě napadá pouze (nesehnatelná) destička s elektr. u motorku ...a ještě jsem tu četl někde něco o řídící jednotce...stahování a centrálu, ukrytou někde v plast. krytu prahu. Nevím ale zda má smysl se k ní dobívat když ostatní 3 okna fungují dobře. Pokud by měl někdo nějaký nápad co ještě zkusit...budu rád za každý příspěvek. Díky a šťastnou cestu s OPELEM :wink:
OPEL ASTRA G Caravan 1.8, X18XE1, r.v.2000, edice 100 - moje modrý letadlo ... ! JE NA PRODEJ !
(více v sekci AUTA - prodej)
Diagnostika TECH2, AB-COM - Táborsko

Reklama

santik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od santik » 31 říj 2008, 16:43

Ja som mal zlu tiez elektroniku
v taliansku na vrakovisku som ju mal za 50eur(komplet celu stahovacku)
unas to musis zohnat tiez
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 31 říj 2008, 18:41

Jasně že to seženeš, dyť tady na fóru je hromada Aster na rozebrání... stačí se jen podívat do sekce "Prodej". Myslím že za komplet stahovačku nebude nikdo chtít víc jak 1500,- :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

casper2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od casper2 » 04 lis 2008, 11:44

...tak díky za typ...prošel jsem to i tady na fóru, ale jak jsem si správně myslel prča to rozhodně nebude :( ...páč ASTER co měly el. stahování zadních oken je hoooodně málo...pouze jeden borec zde to má na prodej, ale chce to prodat pouze komplet 4x stahovačku, dráty a vypínače... :shock:
OPEL ASTRA G Caravan 1.8, X18XE1, r.v.2000, edice 100 - moje modrý letadlo ... ! JE NA PRODEJ !
(více v sekci AUTA - prodej)
Diagnostika TECH2, AB-COM - Táborsko

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 04 lis 2008, 20:50

COBEIN měl všecky a prodával i zvlášť myslím.... :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Odpovědět