No konečně!!!
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
No konečně!!!
Doufam, ze to snad trochu pomuze. Uz jsem myslel , ze ti blbci to tam nedaji!!!
http://www.novinky.cz/clanek/153223-zim ... tupnu.html
http://www.novinky.cz/clanek/153223-zim ... tupnu.html
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
na D1 to stejne nevyresi ty prasacky kamionaky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: sd
proč by to nedělali? je to jeho práce!! zimní pneu se 4mm nepatří už v zimě na autolukaskpd píše:su to kreteny takze ten zakaz plati iba na D1 a je to kravina a chcem videt poldu ktori u zasnezeneho auta kvoci a mera 4mm uz nevedia co by vymislali
rozumnýmu člověku nic neudělaj maximálně zastavěj a socky co šetří zkásnou, což je jen dobře
já bych byl pro aby tenhle zákon platil všude po čr
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
a jak to chtěj řešit, když jim jde o to aby kamiony jezdily po dálnici a tím pádem platily mítné. Vždyť když se toto zavedlo, tak to kamionáci ojebávali a jezdily po okreskách. Když bude platit na D1 tahle značka, tak to logicky řidiči "uvítaj" a sjedou před ní na okresky. Tím pádem můžou mít letní a ještě ušetřej za mítné
Tak kdyby to bylo po cely CR, tak bychom byli pekny exoti. 4mm snad chtej jen ve Slovinsku ... Ja mam treba momentalne na gumach cca 4-5mm a tuhle zimu jeste menit nebudu. Troufam si rict ze na nich diky vetsimu zatizeni napravy a TC plus (castecne supluje samosvor) "dojedu dal" nez filcka s fungl novejma
ono nejde ani o gumy,ale o řidiče, stačí 1 kokot co pojede jak kráva aj se zimákama a klidně tu D1 zablokuje taky
ted sem je zrovna na felinku dal, Dunlop wintersport , ale vzorek maj dobrej,ale gumy sou starý,nebudou už mít ti TOP vlastnosti, ale na to abych dojel do čb mi to stačí
ted sem je zrovna na felinku dal, Dunlop wintersport , ale vzorek maj dobrej,ale gumy sou starý,nebudou už mít ti TOP vlastnosti, ale na to abych dojel do čb mi to stačí
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to banda vyjebaných trampů
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Myslim, že je to absolutně v pořádku - např. v Rakousku budou od letoška v zimnim období zimní gumy povinný všude a hotovo. Možná se jednou rozsvítí i u nás a dojde k tomu taky. vim že se to nedá bagatelizovat, ale v každym případě je na silnici horší v zimě auto na letních nebo hodně sjetých zimních gumách než na pořádnejch zimákách. Je jesný že vocas s novejma zimákama může udělat problém taky, ale to riziko je mnohem menší.
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green