Meli jste za steracem letacek astra g?
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
no vidíš to ani nevím, ale snad tohle nemám jinak mě přivedete na mizinu
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
-
- Kontaktovat uživatele:
kua,.. mi za každou příchozí platbu berou 3,90 Kč..... no.. to je v knedli
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Včera večer vyndávám letní kola z kufru a najednou se naproti mě vyřítila žirafa a zaparkovala vedle. Tak pán dostal letáček přímo do ruky. Chvilku sice asi nevěděl o co jde, ale pak poděkoval a řekl že se na to podívá. Takže jestli se podíval ať dá vědět .
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jojo delam to stejne ale ve vetsi mire prevazuji lide kteri kdyz jim reknes internet tak se zpoti protoze si mysli ze to je nejaky zaklinadloAPiK píše:Včera večer vyndávám letní kola z kufru a najednou se naproti mě vyřítila žirafa a zaparkovala vedle. Tak pán dostal letáček přímo do ruky. Chvilku sice asi nevěděl o co jde, ale pak poděkoval a řekl že se na to podívá. Takže jestli se podíval ať dá vědět .
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jj to by me taky zajimalo, ja dnes byl v baumaxu a tam snad 10 gecek kolem jenze ja uz nemel ani letak tak priste no.. ale kloboukum to asi nema vyznam davatadam09 píše:Mě by zajmalo kdy sem na fórum někdo příde a začne nám nadávat že měl letáček fóra za stěračem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak na tohle čekám taky . Kór když dám letáček a parkuju vedle něj a zepředu / zezadu mám na SPZ nápis www.astra-g.cz .
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
kobejne prave ze ne kazdy ma potrebu se sdruzovat v nejakem klubu no... bohuzel, lidi jsou tady prima no ne?