naprostý souhlas, tak ještě na staré "Schade 120 (neboli na škodylakovimilosh píše:Celorocni pneu je totalni kravina, vy co tomu verite
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
Přesně! Na Schade 120 gumy OR34 - jediné celoroční co znám. Jiné neexistujíherminator píše:naprostý souhlas, tak ještě na staré "Schade 120 (neboli na škodylakovimilosh píše:Celorocni pneu je totalni kravina, vy co tomu verite)" bych to tak řešil, ale teď vůbec
Znal jsem ještě lepší: BARUM OR6!APiK píše:Přesně! Na Schade 120 gumy OR34 - jediné celoroční co znám. Jiné neexistujíherminator píše:naprostý souhlas, tak ještě na staré "Schade 120 (neboli na škodylakovimilosh píše:Celorocni pneu je totalni kravina, vy co tomu verite)" bych to tak řešil, ale teď vůbec
.
A mírně modernější OR 36Zdeněk Lbc píše:Znal jsem ještě lepší: BARUM OR6!APiK píše:Přesně! Na Schade 120 gumy OR34 - jediné celoroční co znám. Jiné neexistujíherminator píše: naprostý souhlas, tak ještě na staré "Schade 120 (neboli na škodylakovi)" bych to tak řešil, ale teď vůbec
.
Tak jsem zagooglil, a pomocí několika telefonátů jsem jsem se dostal až na ŘSD a tam jsem zjistil, že není třeba se bát, značka zimní výbava tam není, je tam nová světelná proměnná značka, která se rozsvěcuje podle povětrnostních podmínek na kopciKLF píše:Tak je tu problém, ..........
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |