problikávání dálkových světel
- Reklama
Kluci, poraďte prosím, ten konektor u páčky blinkrů je 6ti pinový nebo 4 pinový, když nemám tempomat?
V Elitu mají tyto dva typy, tak nevím který...
díky
PS: Mě to blbne tak, že když blikám do prava a jen držím páčku, tak při návratu zpět mi začnou problikávat dálkový. Musím tu páčku s blikáním doprava úplně zacvakout, abych to nemusel držet - pak to při návratu zpět už nebliká. Podle toho soudím, že je v pr.. páčka a ne relé, že?
díky
PS: Mě to blbne tak, že když blikám do prava a jen držím páčku, tak při návratu zpět mi začnou problikávat dálkový. Musím tu páčku s blikáním doprava úplně zacvakout, abych to nemusel držet - pak to při návratu zpět už nebliká. Podle toho soudím, že je v pr.. páčka a ne relé, že?
Moc ti dekuji za foto i s kodem. taky to musim vyresitAPiK píše:Páčka je v poho. U mě to bylo relé. 248,- Kč Opel. Pytlík od nového (pokud by někdo chtěl objednávat podle kódu) a pohled na staré.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
-
- Kontaktovat uživatele:
No nevím co ti teda nabízí, ale ta páčka je buď s tempomatam nebo bez. Patice pro tempomat je uplně zvlašť od te svorkovnice te pačky. Je vlastně jen jeden typ konektoru u te páčky... Tempomat je zvlašť, pověšený na kabelech.PavelC píše:Kluci, poraďte prosím, ten konektor u páčky blinkrů je 6ti pinový nebo 4 pinový, když nemám tempomat?
díky..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
U Autokelly jsem koupil tu páčku. Chtěl jsem na Astru G a našli jednu ve kladu (kód dílu 32.15.671). Po vymontování staré páčky z auta se ukázalo, že ta nová má úplně jiné konektory. Měla ze zadu jen jeden sdružený konektor se 4mi samci.
Původní páčka z auta má taky samce, ale konekrotů je 10! Vrátil jsem se do Autokelly a jal se žádat výměnu. Naštěstí s tím neměli problém, ale světe div se. Ta správná páčka, do mé Astry G (r.v. 1998) byla u nich zařezena pod Astrou F (kód výrobku 32.20.671). Ta už má správných 10 konektorů.
Takže POZOR pro všechny, pokud budete kupovat novou páčku, tak asi hraje roli i rok výroby.
Zde několik fotek z výměny (foceno mobilem):
odkrytí šroubku
odšroubování šroubku
Pohled shora - odšroubování torxu držícího spodní část krytu. Druhá šipka mířící zdánlivě do černého místa ukrývá pojisnou packu, která drží páčku ve zbytku auta za volantem .
pohled na konektory páčky - ty červené tři jsou nevyužity - k čemu slouží?
svorkovnice, která se na páčku nacvakne - je taky zajištěna packami
Při nasazování plastového vrchniho dílu za volantem, je dobrý si nechat "husí krk" páčky ohrnutý ven a nasadit ho až po zašroubování šroubků.
Snad tímto někomu pomůžu. Pokud se to adminovi zdá jako zbytečnost, nechť to smázne - vadit mi to nebude
Původní páčka z auta má taky samce, ale konekrotů je 10! Vrátil jsem se do Autokelly a jal se žádat výměnu. Naštěstí s tím neměli problém, ale světe div se. Ta správná páčka, do mé Astry G (r.v. 1998) byla u nich zařezena pod Astrou F (kód výrobku 32.20.671). Ta už má správných 10 konektorů.
Takže POZOR pro všechny, pokud budete kupovat novou páčku, tak asi hraje roli i rok výroby.
Zde několik fotek z výměny (foceno mobilem):
odkrytí šroubku
odšroubování šroubku
Pohled shora - odšroubování torxu držícího spodní část krytu. Druhá šipka mířící zdánlivě do černého místa ukrývá pojisnou packu, která drží páčku ve zbytku auta za volantem .
pohled na konektory páčky - ty červené tři jsou nevyužity - k čemu slouží?
svorkovnice, která se na páčku nacvakne - je taky zajištěna packami
Při nasazování plastového vrchniho dílu za volantem, je dobrý si nechat "husí krk" páčky ohrnutý ven a nasadit ho až po zašroubování šroubků.
Snad tímto někomu pomůžu. Pokud se to adminovi zdá jako zbytečnost, nechť to smázne - vadit mi to nebude
- peter13675
Re: problikávání dálkových světel
ak ta packa blbne a preblikavaju mi sem tam dialkove svetla (relatko som pozeral je ok aspon na pohlad, kontakty absolutne ciste) da sa neako rozobrat a opravit ta packa, alebo je len na vymenu kus za novy kus ? opravoval ste ju niekto ? Dik za odpoved
Astra G Caravan 1.6 16V 74kW X16XEL r.v. 4/98 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 12/03 vlastny dovoz D
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 5/03 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G 5-dver. Hatchback 1.7 CDTI 59kW r.v. 12/04 kupena v CR
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 5/03 vlastny dovoz D (uz minulost)
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
pokud bys chtěl, mám ji doma, zbyla mi po dodatečné montáži tempomatu
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- denny
- Kontaktovat uživatele:
pavelc-klidně jsi tam mohl dát už tu první páčku,protože ty dvojité konektory ve tvém voze nejsou zapojeny.
Jak říká denny, také mne překvapil rozdíl v počtu konektorů, ale v proti kusu je to jak říká on...
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
nechcu vám do toho kecat, ale ten příspěvek PavlaC je z 11/2008
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- peter13675
tak co skusal ste niekto opravit tu packu ?
peter13675 píše:ak ta packa blbne a preblikavaju mi sem tam dialkove svetla (relatko som pozeral je ok aspon na pohlad, kontakty absolutne ciste) da sa neako rozobrat a opravit ta packa, alebo je len na vymenu kus za novy kus ? opravoval ste ju niekto ? Dik za odpoved
Astra G Caravan 1.6 16V 74kW X16XEL r.v. 4/98 vlastny dovoz D (uz minulost)
Mám to samý, prostě to blbne a sotva se páčky dotknu, tak problikávají dálkový světla. je nějakej fígl jak to spravit, nebo jen nová páčka? Dík za odpověď. jde o páčku blinkrů.
Tak pohoda. Páčka jde s přehledem opravit. Koupil jsem druhou použitou a ta dělala to samé. Tak jsem ji rozebral. A světe div se, jde to lehce celkem spravit,ale chce to cit. problikávání dálkových způsobuje unavený kontakt, který se jen nepatrně přihne. Pokud dálkové problikávají jen při pohybu páčkou, pak to relé není a je to v té páčce. Budu takto spravovat ještě jednu. Pokud bude zájem, můžu to natočit a dát sem odkaz na to video.
Tak pohoda. Páčka jde s přehledem opravit. Koupil jsem druhou použitou a ta dělala to samé. Tak jsem ji rozebral. A světe div se, jde to lehce celkem spravit,ale chce to cit. problikávání dálkových způsobuje unavený kontakt, který se jen nepatrně přihne. Pokud dálkové problikávají jen při pohybu páčkou, pak to relé není a je to v té páčce. Budu takto spravovat ještě jednu. Pokud bude zájem, můžu to natočit a dát sem odkaz na to video.
- monty.roman
tak mě taky čeká výměna, problikávám při každém výmolu nebo přepnutí blinkru
sehnal jsem novou kolem 500 tak rovnou vyměním, opravou se mi zabývat nechce a ta původní je už beztak odřená a jde ztuha.
sehnal jsem novou kolem 500 tak rovnou vyměním, opravou se mi zabývat nechce a ta původní je už beztak odřená a jde ztuha.
[b]Astra G sedan 1.8, X18XE1, 100 edition, Ethanol E85, OPCOM 1.39 ENG[/b]
Galerie zde: http://1drv.ms/1JE7gpZ
Galerie zde: http://1drv.ms/1JE7gpZ
A to uz rovno tempomatovu packu treba nahodit, a dorobit si tempomat
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999