Astřice 3dv. 2,0 16V v kůži
- Reklama
For Dan 7211...
Pro Dan 7211...
Čauky,
musím uznat a říct, že si pěkně hraješ... Jinak mě osobně se ty tvoje zadní lampy moc líbí. Ostatním se tolik líbit nemusí, je to na tobě, každý jsme jiný a máme úplně jiné cítění pro detaily. Možná, že by to chtělo ještě nějakou malou změnu, jako např. jí ještě o pár čísel snížit..., ale jinak je to krasavice!!!!! Jen tak dál!!!!!
Valda.
Čauky,
musím uznat a říct, že si pěkně hraješ... Jinak mě osobně se ty tvoje zadní lampy moc líbí. Ostatním se tolik líbit nemusí, je to na tobě, každý jsme jiný a máme úplně jiné cítění pro detaily. Možná, že by to chtělo ještě nějakou malou změnu, jako např. jí ještě o pár čísel snížit..., ale jinak je to krasavice!!!!! Jen tak dál!!!!!
Valda.
Astra G - 1.6 16V 93 kw (127PS)
Re: For Dan 7211...
Čau,valda píše:Pro Dan 7211...
Čauky,
Valda.
díky za příspěvek,o snižování ještě uvažuju,ale jen trošku spustit zadek!
Auto mám na denní ježdění do práce a je to už tak dost tvrdé!!
Ještě to zvážím,ale kdyby sem sehnal jen zadní pružiny tak je tam šupl!
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Dan 7211 píše:Jj v přerově jsem byl pokoušel jsem uspět v tuning cupu! a byl jsem čtvrtý!Kvetoslavek píše:tak prerove....noo
teď se chystám na Hradec Králové doufám že tam dorazíte tuneři????
ja jeduuuuu .... este uvidime estli svym nebo cizim pac budu mit po zkouskovym a prece jen se to musi zapit trosicku
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
No já jedu určitě svým musím se pochlubit co jsem zase vykutil ve své astřičce!!!xpolstarekx píše:Dan 7211 píše:Jj v přerově jsem byl pokoušel jsem uspět v tuning cupu! a byl jsem čtvrtý!Kvetoslavek píše:tak prerove....noo
teď se chystám na Hradec Králové doufám že tam dorazíte tuneři????
ja jeduuuuu .... este uvidime estli svym nebo cizim pac budu mit po zkouskovym a prece jen se to musi zapit trosicku
-
- Kontaktovat uživatele:
Njo to ja bych se taky rada pochlubila, ale jak se znam, tak by me pak musel nekdo odvezt hehe a auti radsi nikomu nepujcuju, takze asi svym ne eVojta píše:ovečka dostane k vánocům uhlí a loňský brambory za ty svoje citaceDan 7211 píše:No já jedu určitě svým musím se pochlubit co jsem zase vykutil ve své astřičce!!!xpolstarekx píše:
Tak mě tu máte
Tak se skus třeba pochlubit v autě.....
Naposledy upravil(a) Dan 7211 dne 15 čer 2006, 10:34, celkem upraveno 1 x.
Pro Dan 7211...
Zdar,Dan 7211 píše: Jj v přerově jsem byl pokoušel jsem uspět v tuning cupu! a byl jsem čtvrtý!
teď se chystám na Hradec Králové doufám že tam dorazíte tuneři????""
do Hradce na 100% razím, tak se tam možná potkame .
Samozřejmě, že jedu svojí Astrou...
Valda
Astra G - 1.6 16V 93 kw (127PS)