Denní svícení
Tak stou polouhou přepínače jsem to asi pochopil blbě.....
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec. Mám stejný typ motoru jako ty a konektor tam mám. Byl jsem nedávno u RomanaK a když mě dělal tempomat a zapojoval kabely do koncovky co vede do motorového prostoru tak tam taky někde našel ten konektor na světla. A to vše od pedálůOťas píše:Tak jsem dneska rozebral půl palubky a bohužel jsem ho taky nenašel.... .tak jsem mu volal a říkal že možná novější typy ho už nemaj, nebo ho maj jinde, ale to prý bohužel neví.
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
Funkce modulu:
Po nastartování zařízení okamžitě uvede do chodu obrysová světla. Potkávací světla jsou rozsvícena pomocí časovacího okruhu. Časovač začne odpočítávat cca 6s až po zhasnutí kontrolky mazání a po uběhnutí tohoto času sepne potkávací světla. V případě, že světla zapnete manuálním přepínačem, modul se vypne. Po vypnutí manuálního přepínače modul provede opětovný okamžitý start světel. V případě, kdy je motor automobilu vypnut, modul neodebírá žádnou energii.
(citováno z "technického manuálu" přiloženého u modulu)
Po nastartování zařízení okamžitě uvede do chodu obrysová světla. Potkávací světla jsou rozsvícena pomocí časovacího okruhu. Časovač začne odpočítávat cca 6s až po zhasnutí kontrolky mazání a po uběhnutí tohoto času sepne potkávací světla. V případě, že světla zapnete manuálním přepínačem, modul se vypne. Po vypnutí manuálního přepínače modul provede opětovný okamžitý start světel. V případě, kdy je motor automobilu vypnut, modul neodebírá žádnou energii.
(citováno z "technického manuálu" přiloženého u modulu)
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
a co všechno se rozsvítí?
a) přední obrysová světla - ty jsou jsné
b) přední potkávací světla - ty jsou jsné
c) zadní obrysová světla ?
d) osvětlení palubní desky ?
a) přední obrysová světla - ty jsou jsné
b) přední potkávací světla - ty jsou jsné
c) zadní obrysová světla ?
d) osvětlení palubní desky ?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Jdi na to fakt od pedálů. Když jsem zjišťoval jestli tam mám konektor, tak nejdéle mě trvalo se převléci do montérek. Mám sice motor SZR(jinak vše stejné), ale zase tak velký rozdíl tam nebude. Žádný kryt jsem nikde neoddělával, prostě jsem si klekl na zem a jel po svazku od pedálů nahoru za palubku. Měl sjem to během 3 s a ruku jsem zasunul max. po loket. Pochybuji, že by se dělali v oplu pokaždé s jinými kabelovými svazky na jiné motory. Původně jsem na to chtěl jít přes přepínač, ale byla to ztráta času a tak daleko jako ty jsem se stejně nedostal.
Jen pro informaci:
28.10. jsem modul objednal mailem, 28.10. byla objednávka potvrzena,
dnes tj. 30.10. jsem obdržel modul poštou za 490,- Kč na dobírku....
Bohužel auto nemám po ruce, takže zapojím a vyzkouším až večer!
Astra J 1.7 CDTI ST, 96000 km.
Nevím, co máš na mysli.Pokud máš konektor origo od Opla, stačí do něj zasunout relé a osadit pouze pojistku(mám za to,že je to č.32).Žádné dráty jsem tam netahal, pozice je již připravena od výrobce.Pavel V. píše:Rozumím tomu správně, že z pozice č. 6 konektoru musím natáhnou drát do pojistkové skříně k pojistce S (č.32 -10 A)?
Opel Astra1,6 16V,ABS,klima....
jak jsem již dříve napsal-je to na tom hlavním svazku co vede k pojistkám, pokud to tam je nelze to minout, konektory jsou přelepené černou izolačkou.MAX - CZ píše:Poraďte prosím, kde v ZAFIŘE najít ten konektor. Já ho nemůžu najít.
Zítra mi příjde modul, tak to nafotím a umístím zde, jenže ráno odjíždím na slovensko na víkend takže nevím zda to stihnu.
Zafira 1,8 16V X18XE1 teď už s tempomatem, denním svícením, ostřik insignia, tripling