Víčko nádrže
Víčko nádrže
Ahoj všem, na svém Gčku z německa nemám centál který mi zamyká víko nádrže. Pod tímto víkem je (špunt na závit), který se jen našroubuje. Jelikož teď nemám peněz na dodělání zamykání, chci se zeptat jestli se dá někde sehnat ten špunt na závit, který by se dal zamknout klíčkem (třeba nějaký univerzální). Včera jsem byl na pár vrakáčích, ale bohužel mě nikde nepotěšili. Tak se Vás ptám zda ten zamykací špunt, který by pasoval na závit k nádrži vůbec seženu a popř, kde. Díky moc za jakékoliv info. jonathane
- Reklama
jo zjistím to přeci není problém,jsem to univerzální víčko u nich kupoval,se vážně divím,když někdo chce nahradit obyčejné víčko zamykacím,vždy není nutné kupovat origoš,já tam mám univerzála,zjistím ti co se dá,hlavně dodavatele,katalogové číslo,vážně to nechápu.jonathane píše:Pepco..to vis ze vydrzim do pondeli. Dnes jsem byl v dalsich dvou mototechnach a zas nic. Asi tam pracuji lide, kteri nemaji o nicem ani paru. tak mi to pls zjisti. Dikes jonathane
Pepco, tak jsem byl dnes v autokelly a tam na me zas koukali jak kdyz jsem spadnul z Marsu, kdyz jsem jim rekl, ze schanim univerzalni zamykatelny spunt (vicko) nadrze na g astru. Tak nevim, pripadam si jak ve spatnem filmu...taky mi dnes napsali z autostaiger, ze u nich stoji zamykatelne vicko NEUVERITELNYCH 3103,- KC. To si snad ze me delaji prdel. Tak mi pripadas jen Ty ze vis o cem tady celou dobu mluvim. Tak tu budu netrpelive cekat na info od Tebe. Zatim cuzz jonathane
zdravím,tak to jsou tam nějací voli,já se byl dneska ptát,právě že to je od Kellyho,je to normální univerzální víčko,stálo třista kaček,tak tedy nevím,normálně prosté univerzální zamykací víčko,pozor,není to na astru gé,to jim neříkej,prostě vyndej to svoje,no a chtěj univerzální se stejným závitem,já si to tehdy hned před prodejnou vyzkoušel,prodavač šel ven zkusil to páslo to,žádnej problém,jen jsem nechtěl na géčko,tyhle víčky pasují do různých vozů.
Pepco toto jsem dnes panu debilnimu prodavaci v kelly rekl, on na me vytahl vicko na fkovou astru a pry jine nemaji. Tak uz si nevim rady jak jim mam jinak vysvetlit pojem "UNIVERZALNI". Vopravdu si myslim, ze Ti prodavaci, ktere jsem uz v tech ani nepocitam mototechnach oslovil, jsou uplni DEMENTNI HOVADA!!!!!!!! Vicko ze sve astry jsem mu samozrejme polozil na pult, ale i tato ocividna pomucka mu nepomohla.....tak uz fakt vazne nevim jak a kde ho mam koupit. Snad poprosit Tebe o koupi a zaslani? Co mas vubec za astru, tu co mas v ikonce u jmena? Jonathane
no mám to géčko,nebo jestli jsi koukal na vaše auta,tak ten pepčovo mazel,no jedině že bych tam zašel znovu,koupil to a zaslal ti ho na dobírku,ale musíš si to opravdu převzít,jinak ale počítej že s tím poštovným u dobírky tě to víčko příde dráž.doufám,že to víčko mají,nebo ho objednají,to je tu do dvou dnů,se rozhodni,pak pošli soukromou zprávu s adresou,budu se snažit ti vyhovět co nejdříve,ale říkám,jestli ho nebudou mít v prodejně tak ho objednají,snad bys to ještě nějaký den vydržel,ale se vážně divím,kelly,jako kelly,tady ho mají,a jinde to nechápou?když někdo nechá víčko u pumpy,tak si koupí taky náhradní unioverzální,no tedy hrůza.
jsem zase jáAnonymous píše: no mám to géčko,nebo jestli jsi koukal na vaše auta,tak ten pepčovo mazel,no jedině že bych tam zašel znovu,koupil to a zaslal ti ho na dobírku,ale musíš si to opravdu převzít,jinak ale počítej že s tím poštovným u dobírky tě to víčko příde dráž.doufám,že to víčko mají,nebo ho objednají,to je tu do dvou dnů,se rozhodni,pak pošli soukromou zprávu s adresou,budu se snažit ti vyhovět co nejdříve,ale říkám,jestli ho nebudou mít v prodejně tak ho objednají,snad bys to ještě nějaký den vydržel,ale se vážně divím,kelly,jako kelly,tady ho mají,a jinde to nechápou?když někdo nechá víčko u pumpy,tak si koupí taky náhradní unioverzální,no tedy hrůza.