Kedy a ako správne preraďovať?
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
-
- Kontaktovat uživatele:
Kedy a ako správne preraďovať?
Zdravím všetkých astramaniakov
Chcem sa spýtať na radenie v rôynzch ročných obdobiach. mam 2.0 DTL a nechcem si ho znicit zlym radenim tak potrebujem poradit pri akych otackach je dobre radit v lete pri akych v zime. Myslim aj na spotrebu ale doprajem si aj riadnu jazdu teraz je uz dost chladno a ja radim pri 3000 je to dobre? mozem motor hned po nastartovani a vytiahnuti ho zo sidliska vo dvojecke rozbehnut do stvorky na 70-80? Neublizuje to motoru?pri jazde udrzujem otacky na 2000.Poradi mi niekto?
Chcem sa spýtať na radenie v rôynzch ročných obdobiach. mam 2.0 DTL a nechcem si ho znicit zlym radenim tak potrebujem poradit pri akych otackach je dobre radit v lete pri akych v zime. Myslim aj na spotrebu ale doprajem si aj riadnu jazdu teraz je uz dost chladno a ja radim pri 3000 je to dobre? mozem motor hned po nastartovani a vytiahnuti ho zo sidliska vo dvojecke rozbehnut do stvorky na 70-80? Neublizuje to motoru?pri jazde udrzujem otacky na 2000.Poradi mi niekto?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
to jseš docela dobrej, měsíc řidičák a dvoulitr
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
A sak co ho hned kamenujete...ja som tiez robil vodicak na haraburdach....V autoskole sme mali dve rozsypane Felicie 1,3 .
A hned ako som mal v ruke papiere som mal uz Astru..sice nie 2 liter ale iba 1,4. Ale proti tej Felde to bol riadny rozdiel....
A hned ako som mal v ruke papiere som mal uz Astru..sice nie 2 liter ale iba 1,4. Ale proti tej Felde to bol riadny rozdiel....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja dam D a pak uz nevim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet