Zdravím.Nemáte někdo zkušenost s dálkovým ovladačem?Po výměně baterie
to funguje cca 14 dní a je vybitá.Už sem kupoval třetí kus,pokaždé jinou značku a je to to samý.Dík za každou radu co s tím.
Změř odběr z baterie,musí být 0,00 nic,pokud tam bude nějaká mA,je to v háji,teda je potřeba se podívat,jestli není někde nějaká oxidace,nebo vykloktaný tlačítko,který by spouštělo dálku(ale to by jsi poznal-špatné fce).
Mirek MH píše:Změř odběr z baterie,musí být 0,00 nic,pokud tam bude nějaká mA,je to v háji,teda je potřeba se podívat,jestli není někde nějaká oxidace,nebo vykloktaný tlačítko,který by spouštělo dálku(ale to by jsi poznal-špatné fce).
Myslím že má problém s baterií v DO a ne v autě
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
s baterií taky nic nebude, vypadá to na nějaký kraťas v ovladači. a těch 14 dní co ti to jede to funguje normálně? nestává se ti třeba, že by jsi přišel k autu a samo by se ti odemklo/zamklo?
Mirek MH píše:Změř odběr z baterie,musí být 0,00 nic,pokud tam bude nějaká mA,je to v háji,teda je potřeba se podívat,jestli není někde nějaká oxidace,nebo vykloktaný tlačítko,který by spouštělo dálku(ale to by jsi poznal-špatné fce).
Myslím že má problém s baterií v DO a ne v autě
A já jsem někde psal o akumulátoru v autě?? Přeci pokud se mi vybíjí baterka ve vysílači,nebudu měřit odběr z akumulátoru v autě,ne??
Zdravím všechny, jsem čerstvý majitel Zafiry 1,8 Elegace. Mám k ní 2 klíčky. Jeden funguje naprosto tak jak má, ale v druhém není baterie a co hlavně, ani žádný držák na ní. V tom prvním je baterie v takovém plastvém držáčku. Neví někdo, jestli to půjde také provoznit na DO. Jinak klíček manuálně funguje.
vitaj mezi nama, ten druhý na DO nezprovozníš, ten je náhradní, kdyby se ti něco stalo s tím co DO má, předpokládám, že ten co nemá DO-čko je od klíčku černý plast a v něm je nasazený červený, btw v tom černém máš čip pro imobilizer
Díky za odpověď. Sice mi ty ovladače připadají uvnitř úplně stejné, tedy i v tom prvním je uprostřed takový červený plast a jen v to druhém není ten držák na baterku a samotá baterie, ale nebudu se už to toho raději hrabat, aby mi fungoval ten první tak jak dosud. Ještě jednou dík
Já mám také dva úplně stejné, jsou plné kontaktů a ten červený plast je jen slabounký a jakoby po obvodu vnitřku. Spíše jako těsnění. Jen v tom jednom je ještě ten držák na baterii, který jakoby zapadá do těch kontaktů. Zkusím to vyfotit a dát to sem. No hlavně, že funguje aspoň jeden.