souhlasím s tebou,raději něco pěkného nadělit autíčku,a pak mně osobně takovej velkej mazec moc nebere,lepší menší parta lidiček,kteří se lépe pamatují,lépe se poznají,takovéto davové šílenství,masa lidí,aut,to né,to je blázinec,to ten sraz v Milovicích nebyl velkej,byl akurátovej,to ještě šlo,ale mega akce to né,to mně netěší,jen můj názor,holt čtyřicátníkZigi píše:Kazdy ti tady ale nebude tuner!Jsou tady i starsi uzivatele!
Me je treba jen 21,ale nemam love na tuning a tek setrim a setrim a chci astre doprat alespon kridlo,folie,ALu kola...a pak se uvidi
Sraz v Lánech u Prahy - 08.07.2006
- Reklama
-
LANY LINE
Tak Doktore,
vidím, že to bude dobrej sraz, starý(to já jsem taky), mladý je to skvělý. Vychválíme si svoje Astřičky. Dneska si jedu projet trasu. Tak doufám, že za ten měsíc budeš mí svojí Astřičku richtig.
Silver Hornet
vidím, že to bude dobrej sraz, starý(to já jsem taky), mladý je to skvělý. Vychválíme si svoje Astřičky. Dneska si jedu projet trasu. Tak doufám, že za ten měsíc budeš mí svojí Astřičku richtig.
Silver Hornet
1.8 16V Hatch 2001
Re: LANY LINE
Silver Hornet píše:Tak Doktore,
Silver Hornet
Zdravím, zatím je Astřička odstrojená, příští týden půjde na stolici a pak se začne dávat dohromady. Ten kluk má sice práce až nad hlavu,ale když vidí,jak každý den chodím okolo a brečím mu tam,tak říkal že se do ní hned pustí, že se na mne nemůže koukat
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
[quote="xpolstarekx"][/quote]
byl si ted na ty jarni mimoni? jezdis i na naky mensi srazecky? mimon a hradec jsou hodne komercni, ale jezdej tam fakt pekny kousky .... obzvlast na letni mimon.... mlask uz se zase tesim... yeah
Čauky,
na jarní Mimoni jsem byl a musím uznat, že to byla pecka. Počasí vyšlo na 100%, organizace byla jako vždy dobrá a to pokoukání také stálo za to. Máš pravdu s komerčností, ale to u takto velkých akcí už bývá...Jinak na Hradec jedu stopro, tak se tam možná potkáme .
byl si ted na ty jarni mimoni? jezdis i na naky mensi srazecky? mimon a hradec jsou hodne komercni, ale jezdej tam fakt pekny kousky .... obzvlast na letni mimon.... mlask uz se zase tesim... yeah
Čauky,
na jarní Mimoni jsem byl a musím uznat, že to byla pecka. Počasí vyšlo na 100%, organizace byla jako vždy dobrá a to pokoukání také stálo za to. Máš pravdu s komerčností, ale to u takto velkých akcí už bývá...Jinak na Hradec jedu stopro, tak se tam možná potkáme .
Astra G - 1.6 16V 93 kw (127PS)
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ja jedu taky. Na Lany samozrejme. Uz se tesim na muzeum.
Astra G Z18XE 1.8 16V Bertone Coupe, Xenon H7, OPC volant a maska a naraznik 737 777 191 SKYPE: jamokon
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
- Princ William