Loučení s ASTRA G
Prej pane defendere , máte pravdu pane Frydexi
Naposledy upravil(a) Defender dne 23 říj 2008, 20:32, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
- Reklama
Luboši,nenech se tím znechutit Přece některý to určo nemyslej vážně Jsou přece tady super lidi s kterýma je legrace a super zábava jako třeba na Opel srazy vis-hafo híííííí atdLuboš X17DTL píše:Jestli si myslíte, že tu budu číst všech 40 stránek, co jste tu napsali za dva dny, tak to ani omylem, stačilo mi včera pár a opravdu jsem si udělal obrázek o spoustě opláků(i když jsem takové označení použil nerad). Nevím, proč se navážíte do někoho, komu prostě Opel nesedl, nebo s nim měl potíže. I já jsem měl z počátku potíže, ale dostal jsem Astru z nich a co jsem poznal lidi na fóru opelastra.cz, tak jsem nabyl dojmu, že Opel je moje druhá rodina. Prostě to jsou lidi, se kterýma je mi fajn. A něco takového jsem očekával i od lidí na tomto fóru, ale po tom, co se tady někdy děje, jak se někdo do lidí naváží za to, že mají jiný názor, pomalu nabývám přesvědčení, že je to tady stále horší.
Asi je to věkem, protože podle toho, jak probíhala anketa o věku, tak jsem usoudil, že je tady průměr cca 30 let(možná ještě méně). A to, co tady někdo píše, by asi člověk zralý věkem nemohl napsat.
Možná se pletu, ale je to můj dojem, nikomu to nevnucuji, ale myslím si své.
Hodně lidí mě tady tímto zklamalo, bohužel musel jsem si ulevit.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nechceš toho už nechat ? Připadá mi jako by si měl nějaký mindrák z něčeho.. Máš pocit že by si chtěl přijít ? Proč tohle tady vůbec píšeš ? O co Ti jde ty chudáku?pOPELak píše:no vidite bude nějakej srazek???? že bych vám přijel ukázat o jaky skvělí vůz kvuli pOPELnici přichazíte????
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."