Loučení s ASTRA G
- Reklama
tak sem se tu trochu porozhlídnul,abych si udělal obrázek kdo sem vlastně chodí.moc velky iluze o inteligenci sem si nedělal a taky ste mě nezklamali ))
ale k tematu to že je někdo hrdej ba přímo pyšnej nato že ukaže zadek stařičký astry fabce s polovičním obsahem značí snad o jediném (nepočítám velikost přirození ) ).
bohužel i já sem měl potěšení se s jednou astrou parkrat projed a prohlídnout ,vaše připomínky ohledně rezavení či nerezavění karoserie tomu sem se ted velice zasmal.takhle snad nezrezne ani felicie.měli by jste se až se vám sníží tepová frekvence ze závodění mrknout na prahy ).
nicmeně nic mě nepřesvědčí že astra je idealní maximalně do lesa nebo pro kopačské party z UK nebo SVK.kterým už dosloužila dvanácet troska.
jinak samozřejmě at vám to jezdí závodníci.
ale k tematu to že je někdo hrdej ba přímo pyšnej nato že ukaže zadek stařičký astry fabce s polovičním obsahem značí snad o jediném (nepočítám velikost přirození ) ).
bohužel i já sem měl potěšení se s jednou astrou parkrat projed a prohlídnout ,vaše připomínky ohledně rezavení či nerezavění karoserie tomu sem se ted velice zasmal.takhle snad nezrezne ani felicie.měli by jste se až se vám sníží tepová frekvence ze závodění mrknout na prahy ).
nicmeně nic mě nepřesvědčí že astra je idealní maximalně do lesa nebo pro kopačské party z UK nebo SVK.kterým už dosloužila dvanácet troska.
jinak samozřejmě at vám to jezdí závodníci.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ach jo, rez ... Zse nevim co řešíte, nerezne Astra ani Fábka. Maximálně tak po bouračce, zkrátka po nějakym zásahu ...
Astra je prostě lacinější, s lepší výbavou a nemusíte se za noc 2x budit, když vám jí kradou. Neřikám, že je Fabie špatný auto, ale koncern si prostě nechá za svoje auta rád zaplatit. To je celý.
Astra je prostě lacinější, s lepší výbavou a nemusíte se za noc 2x budit, když vám jí kradou. Neřikám, že je Fabie špatný auto, ale koncern si prostě nechá za svoje auta rád zaplatit. To je celý.
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
tady popelar si plete astru g s astrou f
stejne je sranda ze srovnavate nove auto s az 10 let starym autem, neco o tom svedci
stejne je sranda ze srovnavate nove auto s az 10 let starym autem, neco o tom svedci
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
- Princ William
jj dík...mě to jezdí dobře...se spotřebou jsem taky spokojenej a na cestě na dovolenou ohledně spotřeby kterou tam uvádíte jsem se musel smát...... já jezdim s průměrnou spotřebou 6.5l/100km což mi fakt nepřijde že bych byl u pumpy častějš než vy......pojistka mi hlavu nedělá.....lepší než se strachovat zda bezpečně předjedu auto co jede přede mnou....ohledně výbavy se taky musim smát...fábie je tak levná neboť nenabízí skoro vůbec nějakou v dnešní době celkem standartní výbavu.... no a co mi dostalo ještě víc je to že někdo od "Škodovkářů" zabrousil na téma bezpečnost...ano možná astra bude s bezpečností drobet horší ale proboha vždyť je to auto 10 let starý no ale zase to má dost často 4 airbagy, o ABS ani nemluvim je standart snad u všech. jediné co se asi změnilo od včerejška je to že tu je naflákáno stránej jak nevim co i když se nad něma musim smát protože některé věci jsou fakt srandovní no a jaká jste parta to mi je fakt jedno my jsme taky dobrá parta a nikdo vám to tam necpe....no a co tak jsme tůneři a mladý machří....my nemáme na nový káry...tak prostě můsíme vybírat ze starších ale určitě ne HORŠÍCH než máte vy já tě to neberu a dokonce přeju ať tě fábie slouží jak si představuješ ale po včerejšku jsem chytnul takovou náladu že když potkám fábii s nápisem HTP tak mu musim ukázat že mi fakt neujede a tak si klidně teď řekni že jsem machr a že si musim něco dokazovat....ale neni nic horšího než když mi při předjíždění vlítne před čumák nějakej traged s HTP a snaží se předjíždět.......si vždy myslim že mi klepne pepka jak dlouho předjíždí nedej bože aby přišel kopec nebo jelo auto proti astrám zdar!!!!!!! jsem si musel už ulevit
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ufffffff, konečně jsem to přečetl, to je hrozná pr*el
----------------------------
ještě k té spotřebě, ten frajer co tady psal, že měl spotřebu z Prahy na Pag 5,7 s motorem 1,2 HTP by s tím měl zajít do servisu, že s tím něco má, protože já mám motor 1.8 16V, k tomu v Zafiře A, která je o cca 400kg těžší, a měl jsem spotřebu na dovolené do HR (oblast Šibeniku) 6,0
----------------------------
ještě k té spotřebě, ten frajer co tady psal, že měl spotřebu z Prahy na Pag 5,7 s motorem 1,2 HTP by s tím měl zajít do servisu, že s tím něco má, protože já mám motor 1.8 16V, k tomu v Zafiře A, která je o cca 400kg těžší, a měl jsem spotřebu na dovolené do HR (oblast Šibeniku) 6,0
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........